Klart med mäklare!

Efter en händelselös höst har vi nu haft tre mäklare här och bestämt oss för en som ska sälja vårt hus. Processen är alltså igång och om alla planer med fösäljningen går i lås bär det av mot Fuengirola i augusti i år.

Det första vi måste göra efter försäljningen är att hitta boende där nere. Hyra något i 2-3 månader medan vi letar efter lämpligt hus för långtidshyra ett år eller så. Därefter får vi ta beslut om nästa steg – köpa hus, hyra längre eller annat.

Hur jag ska göra med mitt eget företag därnere är klarlagt, blir helt enkelt att avregistrera firman i Sverige och registrera mig som autonomo i Spanien. Nedan bild på en potentiell ”kontorslokal” 🙂

strand

5 reaktion på “Klart med mäklare!

 1. Buenas!
  Nu har jag läst i kapp er blogg! Trevlig läsning! Det dröjer än några år tills jag och sambo får flytta ner till Spanien, och då blir det till Torrevieja. Vi har en lägenhet där, köpte i fjol. Är väldigt nöjda! Kommer att fortsätta läsa er blogg och önskar stort lycka till!

  Saludos!

  Tina i Umeå

 2. Hola Tina,

  Gracias och välkommen hit! Vi börjar i Funengirola men ska även utforska andra områden öster om Fuengirola och upp till Torre under en period innan vi definitivt bestämmer oss. Att ni står ut några år till där uppe, brrr… 🙂

 3. Hej
  Härligt att se att det är någon annan som har samma tankar som vi. Vi har funderingar på att också flytta ner till Costa del sol i augusti under 6 månader till att börja med för att se hur det utvecklar sig. Skulle vara skönt att slippa vara i Stockholm under nästa vinter.

Kommentarer inaktiverade.