Klappat…

…och klart! Huset är sålt, kontraktet är skrivet. Blandade känslor, det är aldrig lätt att ge upp sin bostad men det känns ändå rätt. Senaste åren har vi, och speciellt jag, mer och mer börjat ogilla saker som händer i området så det är hög tid att gå vidare. Tyvärr, ska tilläggas, för jag gillar vårt hus men allt det andra är utom vår kontroll.

Ett av de större orosmomenten för mig i denna process var att vi inte skulle hitta någonstans att bo i Spanien. Vi kommer ju ner nästan mitt i säsongen och har inte kunnat boka något förräns huset är sålt. Men som det slumpade sig, samma morgon som vi skulle skriva kontrakt hittade jag en intressant annons på Blocket som ledde mig till en hemsida. Ett svenskt par som hyr ut sin lägenhet i Elviria och det var ledigt precis när vi behövde det. Efter lite mailande fram och tillbaka kom vi överrens om ett pris och ska nu hyra denna 1,5 månader. Detta ska blir vår bas att utgå ifrån medan vi letar hus att långtidshyra ett år. Så utsikten från mitt första, temporära kontor blir detta:

ElviriaÅterstår att se om jag kan jobba något under dessa hemska premisser. Blir svårt men någon måste ju göra det…

Planen är nu att åka den 4:e augusti, eventuellt några dagar tidigare. Först ska vi ner till sommarstället i Kalmar några dagar, därefter ca en veckas bilsemester genom Europa. Beräknad ankomst a la España blir runt 14:e augusti.

2 reaktion på “Klappat…

  1. Tycker lita synd om dig som måste jobba på en sån arbetsplats 🙂

    Göran i Estepona

    • Jo jag vet, men jag får helt enkelt bita ihop och stå ut… 🙂

Kommentarer inaktiverade.