Söndag 23 juni, sol och 27gr ‼☼‼☼‼

Hej!

Nu blev det inget rött vågigt streck under när jag skrev hej 😀 Ska bli ordentlig på att skriva korrekt och tråkigt. Det har Windows bestämt. Vi får inte skriva egna ord längre och definitivt inte ord på andra språk 🙁 Inte ett rött streck har jag fått nu på 3 hela rader.
Vaya, jo där kom det, vaya går inte 😛 Men hörni Windows – så pratar jag.
Varför blir det inte ett rött streck under Windows då? Fråga som kräver svar 🙂
☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
Haft en tråkig dag…diet, inget kul har hänt. En krock på gatan här nere – som vanligt, inte kul 🙁 Vet inte hur folk kör men det var inte ens en korsning. Antagligen skulle en köra ut och det såg inte den andra eller nåt. Körde väl för fort. Gatan är ju rak och det kan ju iNTE komma nån utspringande, eller en hund eller en gamling eller utkörande i korsningarna. Sånt händer inte….Det står bara 1000 parkerade bilar där också.

Bättre med båt inte sån trängsel. Rofyllt.
I morgon är det måndag och det gillas. Få se om det kommer nån el i syrrans lya? Spännande. Kanske får stöta på? Vad tros?
♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣
Bloggverktyget har bestämt att jag inte kan skriva nåt under Tobbes bild så jag säger  väl buenas noches här uppe då. Jag känner brandrök, lite grann från playan. Måste stänga terrassdörrarna. Lex sa att det var eld på stranden när han gick förbi och ganska mycket folk. Troligtvis så skriks det och har sig när folk går hem kanske vid 4-5. Det gjorde det redan i morse. Brölande kan man kalla det 🙁 Nu får jag stänga känner jag.
Vi skrivs i morgon bitti/ Kram P
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻
Den här bilden fick jag av vännen Tobbe, just hemkommen från Prag…Mejlet löd “fråga mig inte hur”. Ja hur kan det här gå till då? F ö så rekommenderade han Prag. Fantastisk stad 🙂

20 reaktion på “Söndag 23 juni, sol och 27gr ‼☼‼☼‼

 1. Vi var nere och kollade. Ovanligt LITE rökigt, eller rättare ovanligt LITE illaluktande rök. Mest träpallar som eldades, och inte så mycket annat skräp.

  sv: Jag ser Mar Menor som en vik och inte som en lagun. Det är ju ett gatt som är öppet mellan yttersta spetsen på San Pedro och La Manga. Inte stort (det känns som man skulle kunna simma över), men ändå en öppning.
  🙂

  • Hola Ama!
   Jo men jag kände ända hit upp så jag fick stänga. Men jag är
   ju överkänslig 🙂
   OK, laguna el albufera…men man kan väl säga vad man vill.
   Innanhav, damm har jag också sett. Jo det är ju öppet längst upp.

   Kram P ♥

 2. Hola! Godmorgon!!
  Trallala, nu åker vi om en stund, jippi!!
  Solen skiner även här denna morgon! 🙂
  Kramen
  Ulla

 3. Hola! Ja, hur går det där till? En sak är säker och det är att han inte svävar i alla fall! 😉 Käppen ser lite “mystiskt” ut på mitten – liksom förstärkt. Har för mig att jag har sett något tv-program (ett antal år sedan) där man avslöjade hur det gick till och det är nån platta under rumpan som är fäst i käppen och döljs av allt tyg. 🙂 Alla såna där “trolleritricks” verkar vara välbevarade hemligheter för de flesta. Det är ju en hederskodex bland trollkonstnärer och magiker att aldrig avslöja sanningen för ej invigda. En kompis var tillsammans med en kille som trollade för många år sedan och han hade bl.a. “itusågade damen” i pappmodell. Bygger på synvilla och speglar. 🙂

  Dottern har nu landat och kompisarna har åkt hem. Sonen hade ledig dag igår, enligt kortfattad sms-rapport “chillade och hängde tvätt” i väntan på att storasyrran skulle dyka upp. 🙂

  Buenas! //Susan

  • Hola Susan!
   Jovisst är det fejk. Tobbe skickade med en bildserie och man ser svarta sopsäckar som döljer saker innan dom sätter igång eller om det var när dom slutar. Detaljer kan man inte se så klart 🙂

   Ja då är det fullt igen i stugan. Dom har det bra 😀
   Kram P ♥

 4. God morgon P!
  Det ska bli intressant att höra om elkillen kom eller du fick lov att ringa och påminna honom.
  Ser lite knepigt ut med den svävande mannen, men ser det inte ut som han sitter på en platta?
  Det är fint i Prag, speciellt den gamla stadsdelen.
  Här det soligt och fint idag, redan 23 gr i solen.
  Ha en bra favvomåndag och kram/A-K

  • Hola A-K!
   Ja inte kom han…fast dom säger att han var här i fredags em och
   knackade på den tomma lgheten hahaha…dom är roliga.
   Hur kom dom in i porten då?
   Dom ringer inte före utan man ska sitta där i 48 tim. Dom sa ju
   torsd el fredag 🙁 Ja nu får vi se om han ringer. Nu har vi uppgett
   Lex telefonnr igen…
   Svävaren ja…Tobbe glodde på dom men kunde inte komma underfund med hur det gick till. Folk applåderade när dom kom ut ur en svart säck och gick 🙂
   Bra att ni har sol 😀
   Kram P ♥

  • Hola Lotta!
   Jo jag har hört många säga det. Jag kommer nog aldrig dit. Orkar knappt åka hem 😀 Men har bokat nu. Våndas redan 🙁
   Kram P ♥

 5. Hola P
  I Prag har jag aldrig varit. Men det är många som säger att det ska vara fint där. Spännande att höra fortsättningen om lägenheten. Om elkillen har dykt upp eller inte. Är det mycket mer som ska fixas?
  Kram
  Annika

  • Hola Annika!
   Nej jag har inte varit nånstans…bara Spanien och Grekland.
   Men desto mer 😀
   Nej elgubben har inte dykt upp nej 🙁
   Ja det ska möbleras lite och lagas lite och nya vitvaror,
   kranar och AC.
   Kram P ♥

 6. ¡Buenas tardes!
  Att mannen på bilden sitter på någon typ av platta är vi väl överens om…men hur orkar mannen som sitter på gatan hålla i pinnen med en arm? Det skulle JAG vilja veta.
  rocio

  • Hola Rocio!
   Ja man vet inte hur det gått till…har bilder på en svart sopsäck som används för att kamouflera nåt…Ska studera mer men Tobbe hajade inte ett dugg fast han stod där 😀
   Kram P ♥

  • Han håller i pinnen längst ned och har långa ärmar som kan dölja en ställning som sitter fast i pinnen och som är förankrat i en platta e dyl, som han sitter på. Det är väl inte för inte som han sitter på en rund matta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *