Tisdag 3 sept, sol och 30 gr ☻♦☻♦☻

Hola!

Ja det är varmt hörni, har jag sagt det förut? OK, men det är lite väl hett om man inte är en strandmänniska längre 🙁 Nästan längtar att nån ska säga att jag ska hänga med till en folktom strand men det gör ingen för det finns ingen 😀
Har ägnat dagen åt att leta lite bostäder åt ett par som kommer ner snart. Från Göteborg…Är alla från Göteborg 😀 ? Har bokat upp dom med två bra mäklare så dom får lite att titta på. Har bara två hela dagar att vifta på. Spännande för dom.
♥♥♣♣♥♥♣♣♥♥♣♣♥♥
Gick till Genaro i morse…tänkte gå till Movistar och byta Lex´s simkort men se det vill han inte…Tänk att man inte kan styra karl´n 🙁 Mobilen som jag fick av Cata är ju så fin men han vill inte byta – punto!!! Livrädd att inte klara av den. Hans simkort är nämligen för litet för de nya gammelknappmobilen…Måste ha ett större. Stod hela tiden “incerta la tarjeta “. F-n vad less jag blev. Här försöker man ordna och fixa. Så vill han inte det 😀 Kanske ett friskhetstecken 😀 Köpte ett par nya shorts också åt honom för dom andra var så fula…spillt olivolja på dom sista sjyssta…Skulle jag inte ha gjort då han är så dum.
Kinesen sa att det fanns modell större och jag sa att det finns inte tre equis (X alltså) Si tle sa han… no hay sa jag…si tle sa han…så där höll vi på. Han log hela tiden. Till slut fick han rätt. Ett par. Men ful färg 🙁 Jag köpte dom då iaf. Kinesgubben såg triumferande ut. Jaha det var två motgångar i dag….kommer en tredje…snart.
☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺
Såg en så fin gul hibiskus i dag på väg till syrrans bungalow men blommorna var vända inåt så jag kunde inte ta nåt foto. Den här tog jag utanför Leffe och Karlssons tomt en gång. Vacker men dom verkar vara på upphällningen nu hibiskusarna…vet inte om dom inte kommer igen förrän till nästa sommar eller jag har väl fel kanske? Kan ju inget sånt.

Jo vi skulle gå till bungalowen och fixa lite, vattna och greja. Syrran bor ju i mitt hus nu.
Bra att hon valde egen lgh i alla fall 😀 Skojar, hon skulle ALDRIG bo ihop med mig haha…Bra att hon bor här. Känns riktigt schysst. Vi har ju bott i samma hus ett par ggr förr. Första ggn har hon nog förträngt men iaf 🙂 på 60-talet var det.
OK, då upptäckte jag att jag inte kunde gå….Så himla ont i hälen!!!! Och nu får jag hoppa på ett ben…Ja det vet ni ju att jag inte kan förstås men kan inte stödja på höger häl!!! Har jag nu fått hälsporre? Det hade jag när jag träffade Lex…Ett helt år!! Hemskt. Jag har ju köpt nya ECCO-sandaler och gick med dom hem från Los Locos i förrgår och haft dom innan också…Va f-n alltså. Jag kan ju inte äta tabletter för inflammation heller.
OK, det var min tredje motgång i dag…Fast dom andra två är ju nada de nada de nada mot detta. Kanske är över i morgon 😀 Bara för jag gnällt nu så försvinner det bara eller hur 😀 Skriv nu inte och beklaga för jag har själv vållat det hela med min tyngd 🙂 Ja om ni tänkt det alltså 😀 Fast man kan ju få det ändå kom jag på…Hälsporre alltså 🙁 Förra ggn var jag ju inte så tung…gick med platta skor och dansade med Lex jämt 🙂

Solen gick ner kl 20.27 i kväll. Går upp kl 7.36 i morgon bitti. För varje dag så går den upp 1 minut senare och ner 1 minut tidigare 🙂 Intresseklubben antecknar 🙂
Soluppgång hos Leffe och Karlsson. Ja här nere förstås. Där uppe sitter nu Karlsson i älgskogen. Tre st nedlagda skrev hon i går. Tuffing. Regn och kallt också. Ska väl bli förkyld på kuppen “lilltanten” 😀

Buenas noches/ P ♥

 

 

24 reaktion på “Tisdag 3 sept, sol och 30 gr ☻♦☻♦☻

 1. Illa med hälsporre! Hoppas det går över! Vila är nog bra och kanske finns det någon dunderkur. Hoppas att humöret, trots dagens motgångar, kan bestå.

  • Buenos días Ditte!
   Ja inte är det kul…är det inte det ena så är det det andra 😀
   Få se hur det (ur)artar sig 🙂
   Gå är svårt 🙁
   Kram P ♥

 2. Aj aj 🙁
  Inte kul behöva halta, bruka skapa biverkningar… Hoppas din häl rättar till sig snarast!

  Älskar dina Torre-uppdateringar; väder, tid för solnedgång..

  Roligt se bilder i din blogg, man känner ju igen vissa platser!

  En stor krya på dig-KRAM!
  Tina

 3. Hej Tina!
  Jo ajajaj kan man säga 🙂
  Tack för väder-orden 🙂
  Trevlig resa nu i dag….har jag för mig…
  Kram P ♥

 4. ¡Buenos días!
  Herre Gud, hälsporre har jag haft också och det önskar man inte ens sin allra värsta fiende (om man har nån). OM, säger OM det nu visar sig vara det, så ha jag ett hett tips: Köp ett par Joya-skor! Med dom är det som att gå på moln. Dom ser lite grann ut som såna som har riktigt rund sula men dom är helt otroligt sköna att gå i. Stötdämpande och bra att gå i bl.a. för dom, som liksom jag, har artros. Jag köpte tre par olika modeller för ett par år sedan i Skand. centret bredvid dig, och dom skulle jag inte kunna vara utan. Gå in och prova ett par om du inte gjort det tidigare. Smörj också hälen med Ibuprofen-salva eller liknande antiinflammatorisk salva.
  Hoppas att det blir bra snart !
  “Syster” rocio.

  • Hola Rocío!
   Nej jag vet ju sen förra ggn 🙁 Men jag var ju aldrig still då utan
   vi hade just träffats och man gick och gick och dansade….
   Fick använda kryckor ett tag….Fick ont i armarna haha…
   Tog ett år innan jag blev bra. Tog en kortisonspruta också…Fyyyy!
   Jo jag tror dessa Joya är bra…Dyra också 🙂 Få se hur det blir.
   Om det nu är hälsporre…
   Kram P ♥

 5. Hej!
  Jobbigt för dig att du har fått ont i hälen. Då kompenserar man och det kan få följder, så ta´t lugnt med promenader.
  Snyggt blogghuvud du ändrat till. En lugn känsla infinner sig vid betraktande av det fotot.
  Här hemma skiner solen idag igen. På radion är det ständiga rapporter om dagens besök av en herre med fru från over there.
  Trots ont i fot, må så gott i spanskvärmen!
  Tobbe

  • Hej Tobbe!
   Jo man gör ju det så man får ont nån annanstans. Förra ggn gick jag på tå hela tiden. Såg inte klokt ut 😀
   Jo jag älskar den bilden, rogivande 🙂 Mannen skulle bara veta att
   han är på min blogg, vet inte vem det är 🙂
   Jo gud vilket ståhej i Estocolmo…Inte klokt alltså 🙂
   Kram P ♥

 6. Oj, hälsporre låter hemskt. Tänkte på SIM kort. Et brukar finnas som en liten plastsak man kan sätta det lilla kortet i för att telefonen ska tro att det är stort. Kanske du kan få tag i ett sånt? Du tar så fina bilder och jag blir såååå avundsjuk

  • Hej Monica!
   Välkommen till bloggen 🙂 Tack för orden men den sista
   bilden har Leffes tjej Karlsson tagit själv…..Han har blogg:
   http://mittlillautrymme.blogspot.com.es/
   och lgh här i La Mata.
   Är du själv här nere nåt då?

   Plastsak för SIM, det finns nog men hans SIMkort behöver bytas, såg lite eländigt ut. Fast han vill ju inte hahaha…
   Kram P ♥

     • Skriver på en platta så halva kommentaren försvann… Maken har sina rötter i södra Spanien men i år kommer vi till Torre för att reka lite

     • Funkar inge bra m platta. KraM ☀
      ☺☺☺☺☺☺☺☺
      OK, behöver ni tips så vet ni var om ni ska reka alltså 😀
      Cia P ♥

 7. Hola! Eländes elände. Håller tummarna för att det inte är hälsporre utan bara en liten överansträngning efter Los Locos-promenaden.

  Har varit inne i city på morgonen och det var en bisarr upplevelse. Gick fint att åka tunnelbana men när man klev upp ur underjorden vid Östermalmstorg var det som en atombomb hade briserat inne i stan och de enda överlevande var de med polisuniform… Avspärrningar överallt med stora HÖGA betongblock och mkt glest med bilar. Mottagningen på telefonen funkade knappt för varken mig eller de jag träffade. Misstänkter att man medvetet lagt in störningar för att försvåra kommunikation mellan ev. illasinnade individer. Efter mitt möte fick jag tillåtelse (efter koll av polis) att gå efter ena väggen på parallellgatan med Kungsan men kom inte längre fram än till strömmen för där var det tvärstopp – ingen fick passera. Det var bara att knalla t-bax till t-centralen och när jag gick började det strömma till folk som ställde sig vid “kortegevägen”. Hur orkar de….

  Buenas! //Susan

  • Hej Susan!
   Jo vi får se, satte på mig nya sandalerna och inte lika ont längre
   men jag kan ju inte gå omkring med dom inne 😀 Och hela tiden…
   Varmt 🙁
   Herregud vad dom håller på när det kommer storfrämmande, kanske t.om stör ut cybertrafiken haha…
   Ja men det är väl kort besök antar jag. Har inte hängt med det där 🙂 Må det gå honom väl så det inte händer nåt i lilla Sverige iaf.

   Kram P ♥

 8. Gomodda’ Preciosa! Ja, hälsporre är inte kul, hoppas det känns bättre nu. 🙂
  Man tackar för förmånen att få vara med på ett litet hörn hos storbloggaren. . 🙂

  • Hej Leffe!
   Något bättre tack men gå går inte antar jag 🙁 Trist men inget att göra åt. Banta möjligen 😀
   Ja det var kul att lägga ut eran bild i samb med data om upp -och nergång på solen. Fin bild!
   Kram P ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *