Söndag 2 mars, sol/moln,23 gr ☼☼☼

Gokväll!

Vad varmt det var i dag ,nästan sommar om det inte blåst en del 🙂 Men jag hade inte tid med att känna efter 🙂
IMG_1497
Dagen försvann i ett dimmoln både här uppe och nere på 3 trappor. Ok lite mat på Deni´s fick det bli för här gick inte att laga mat efter bytet av VV-beredare.
Lex åt meny, spagetti bolognese, ossobuco och eftersom jag inte hade en aning vad det var för maträtt – trodde det var björn,oso- så vågade jag inte smaka. Såg gott ut iaf.
Jag tog en hammis som vanligt och har nu halsbränna 😀
Massor av folk och Daniél slet som ett djur. Söndag så det var även spanskar där 🙂
IMG_1500IMG_1506
I dag var det många som solade så klart. Alldeles ljummet i luften men fläktade bra. Säkert många som brände sig tror jag 🙁
På den här bilden demonstrerar Cata sina nya röda skor för Bosse 😛
IMG_1509
Här byts VV-beredare…Om det ser rörigt ut så beror det på att det blev det 😀
IMG_1499
När vi kom hem så fick jag panik av att det var så stökigt och smutsigt överallt. Vad gör tanten då? Jo hon ringer Lena. “När vill du att jag ska komma” säger Underverket 🙂
“Nu” sa jag 🙂 “yo vengo” sa hon. Kl 18 var hon här och satte i gång. Ja man kan ju inte annat är bli glad. Och bortskämd. Hela bostaden inkl terrassen städad i minsta vrå. Jag sa att hon inte behövde städa bakom soffan Jo då, av med överkastet , ut och skakade det , fram med soffan osv… 😀 Ja så bra har man det. Sen gick vi ner och tittade i syrrans lägenhet…Och där städar hon i helgen. Ett vitt lager på precis allting…
Här är hon med ny hårfärg som hon sa “un accidente” 😀 En olycka 🙂
Lite suddig bild tyvärr 🙁 Vem kan tro att hon går i pension i slutet på året? Ingen!
IMG_1525
Ja och med det så får jag gå och lägga mig, nöjd med dagen 🙂 Man har det bra. Städhjälp trodde man ju aldrig att man skulle kunna ha. Lyxigt 🙂
☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
En morgonbild från i dag…Och det blev soligt 😀
IMG_1495

Buenas noches P ♥

6 reaktion på “Söndag 2 mars, sol/moln,23 gr ☼☼☼

 1. Varierad kompott idag också. Tror att det just är variationen om dagarna som gör att du håller dig i form. Och att träffa trevliga människor förstås! Visst?
  En härlig sommardag var det i alla fall!
  Skönt att du fick hjälp av Lena med att få reda i oredan. Tror det blir lättare att komma till ro då.
  Förstår att hon är en Pärla.
  Att du sedan prickade in exakt ögonblick på Catas skovisning var beundransvärt. Men du är en snabb typ.
  Kramar! Tack för idag!

  • Hola Ditte!
   Ja men vad slut jag var i går kväll 🙂 Titta på när nån städar tar på
   krafterna och dessutom vara trevlig 😀
   Ja hon är en pärla, hoppas hon får vara frisk, var ju lite klen ett tag 🙁
   Kram och tack för i går /P ♥

 2. Hola P!
  Har nu haft tel.tid med VC och jag får komma i morgon och ta bt. Sen fick jag tel.tid med en läkare först den 21/3. Vill nämligen ha lite blodprover gjorda också.
  Vilken lyx att få städat! Jag skulle vilja anlita Lena ett par ggr i juni. Tror du det går bra? Tyvärr är den ena städningen en vardag.
  Ha en bra måndag och kram/A-K

  • Hej A-K!
   Ja bra att du får kollat. Det är hopplöst med blodtryck 🙂
   Dom har lika ont om tider då som många VC:er. Hur knäppt som helst 🙁 Nåt systemfel är det…Åker man in akut till sjukhus så sägs det ju att man ska gå till sin VC först 🙁 Visst…
   Ja lyxigt är det med städning. Jo det går säkert bra i juni. Det är ju långt dit. I bland kan hon efter jobbet men inte alltid. Vi får se.
   Kram P ♥

 3. God lunch kan man snart säga. Det var väldans vad det tar i med blåst i dag. Åkte till Carrefour och handlade och det kändes som vinden tog tag i bilen också.

  Du som känner gud och alla människor, du vet ingen som är i akut behov av ett jättefint vitt ovalt plastbord (själva bordsskivan är missfärgad men med en duk över så är det kanon) och 4 stolar, 2 av en sort och 2 av en annan sort. Det är ett superstabilt bord och så även stolarna, och ganska stort, ca 180 cm langt. Vi måste bli av med det senast fredag för då kommer de nya möblerna, men det skulle kännas bättre att de kom till nytta hos någon. 15 euro för allt – bord och 4 stolar – är allt jag begär 🙂 Det är riktigt rejäl kvalitet och inte vippiga och rangliga .som billiga kan vara. Hör du någon så meddela mig eller be dem ringa, men som sagt senast fredag.

  Annars allt bra, har börjat jobba igen efter sportlovet och det var ingen höjdare precis att kliva upp kl 05.50 men jag slutar ju jobba kl 10.00 så jag överlever även om jag är sömnig.

  Nej, nu kommer snart Snickarpricken Didier så det är bäst att vara redo med alla små uppdrag jag har till honom.

  Vi hörs, kram

  • Hej Yvonne!J
   Ja det är nästan full storm 🙁
   Nej jag kan inte komma på nån men är inte du med på forumet?
   Släng in ett inlägg under säljes långt ner.
   Ja du går upp tidigt men du kan sova siesta 😀
   Kram P ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *