Söndag 20 juli, sol,32 gr ☻☺♥☺☻

Hej!

Här hemma har det varit 26 gr och den enda gången jag stack ut näsan i ett ärende så blev det en kort skur.
Fick några fina bilder från syrran. Det första från den hemska tunneln på udden som nu har blivit totalt förvandlad. Allra längst in finns en bar. Undrar om man går in från andra sidan på den? Man kan inte fatta att detta är denna gamla fula smutsiga tunnel. Snyggt!
Foto: La Syrra
005
Fick fin bild från Hamid från samma plats:
Foto: Hamid
IMG_0241
Foto: La Syrra
001 (2)
Foto: La Syrra
003
Foto: Hamid
IMG_0242
Gracias båda för fina foton 🙂

Fick en smärre chock när min J skickade den här bilden med en lurvboll som dottern I har fått. Hon heter Iris och är 3 år. Jag tål inte pälsdjur så bra…Men hon hade tjatat så mycket och är sån djurvän…känns väldigt bekant 😀 Ja Iris är ju bra namn. Ett av mina alla namn 😀 Får väl hälsa på min namne då…Tycker hon ser lite tjock ut?
20140719_142315_resized (2)

¡Buenas noches! P ♥

8 reaktion på “Söndag 20 juli, sol,32 gr ☻☺♥☺☻

 1. Väldigt fina bilder från La Syrra och Hamid. Trevligt att få bildbevis från Torrevieja. Vill snart själv se hur det har blivit borta i tunneln . Vad gäller lurvbollen så var hon väldigt söt och ett fint namn har hon fått. Även en mycket god vän till oss heter Iris. Och du också så det bådar gott. Förutom din allergi förstås . Kram och natti! ❤️

  • Gomorron Ditte!
   Ja fina bilder. Tunneln är så otroligt fint gjord med tanke på hur det såg ut!
   Jodå Iris är söt…
   Kram P ♥

 2. Gomorron Preciosa! Håller med Ditte, fina bilder, du får hälsa och tacka La Syrra och Hamid.
  Angående lurvbollen som ser lite tjock ut. Hon kanske väntar tillökning?? Då kan du kanske få ett par egna att mysa med. 🙂

  • Hej Leffe!
   Tack å deras vägnar! Syrran tänkte ta bild på uteserveringen också men det var så mycket folk så hon avstod. Blir antagligen poppis.
   Ja jag tycker hon är rund så det skulle inte förvåna mig. Dom får väl reklamera då 😀 Min J hade också nån sån här när hon var liten men det var jobbigt. För mig. Den “försvann” plötsligt när hon var med kompis på resa 🙂 (Lämnades till djuraffär…)
   Kram P ♥

 3. ¡Buenos días!
  Var exakt ligger den där nybyggda tunneln? Är det under “totempålarna”? Vad är det för gatuadress månntro, om man skulle googla på den alltså. Ligger den möjligen norr om “strykjärnshusskelettet” vid baren Tapacañas (eller vad den heter)?

  Btw, hur går det med foten efter cortisonsprutan?
  rocio

 4. Gomorron Rocío!
  Gatan heter Avd de los Marineros, udden heter Punta Margalla. Tunneln är precis efter sista pelaren fat på vänster sida från Cura. Nr vet jag inte på gatan.
  Men du ser när du mapar på gatan hur hemskt det ser ut med all “graffiti” också.
  Luktade pyton i den…Det fanns ett latinodisko där för ett antal år sen och då var det inte lika nergånget. Nu är det alltså en chinorestaurang samt tunneln också
  är renoverad. Hade bilder 20 juni på bloggen.
  Tack det går bra med foten ännu. Har inte gått så mycket men hittills känns den bra!!
  Kram P ♥

 5. Ja, dom har verkligen fått till det fint där på udden och i tunneln. En otrolig förvandling och dom har jobbat hårt och ordentligt med det. All eloge åt det bygget!
  🙂

  Vilken söt liten Iris 🙂

  • Hej Ama!
   Ja det är otroligt att det blev så fint. Man är ju nyfiken på vem som byggt och vem ägarna är , ja om dom köpt det eller hur det har gått till men det får man väl aldrig veta.

   Iris…jodå 🙂
   Kram P ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *