Torsdag 24 juli, sol 32 gr ☼♫☼♫☼

Hej!

Det är ju lika varmt här hemma. 32 gr. Inte på natten kanske men iaf 🙂 Har inte orkat gå ut i dag. Alltså finns inte mycket att skriva om.
Försökte kolla resa till dotter med novio men det var lönlöst 🙂 Nerresan är billig och finns platser – vem åker ner nu hahaha…Men hem var det utsålt eller dyrt som attan. Ja alla vill ju hem 😀
Så det blir nog att stanna hemma.
********************************************************************************************************
Här har jag ytterligare fin bild av Göran…Bild tagen från bergskedjan bakom Estepona.
Går att köra nästan ända upp. Vackert!!
020 (2)
Här nedan sitter Lex alldeles ensam, nov 2013. Jag frågade i dag om jag skulle komma ner men det tyckte han inte. September sa han…Kul att höra 😀 Det är för varmt för dig sa han. Missriktad vänlighet tänkte jag surt 🙂 Han har det lugnt och skönt 😛
IMG_0346
OK, jag tar en dag i taget. Skickade efter röstningsmaterial i dag. Röstkorten skickas ju inte ut förrän 45 dagar före valdagen. Kanske inte hinner få dom 🙂 Det är ju  muy importante!! Läste vilka partier som beställt röstsedlar. Alla möjliga konstiga partinamn.

Ha en bra fredag! Kram P ♥

14 reaktion på “Torsdag 24 juli, sol 32 gr ☼♫☼♫☼

 1. Varmt är bara förnamnet….Vi gick ut i kväll vid 19.30 och då var det här vid vattnet fortfarande +29. Vi gick längs vattnet och bort mot Tanto för att titta på det nya badet och det var hur mycket människorsom helst längs vägen som både var i vattnet och på stränderna. Läste att Torre hade svalare än här och då blåser det ändå lite nere vid Paseon.
  Trist att det skall vara så dyrt för J+novio att komma hem. Men det kan ju ändras….
  Kram och natti

  • Gomorron Ditte!
   Ja det är otroligt varmt. Fläkten går hela tiden 🙂
   Ja det blev dyrt men värre var att ingen dag passade in på
   hemresan. Vill ju inte mellanlanda på nåt ställe.
   Kram P ♥

 2. Gomorron P!
  När det gäller röstsedlar borde jag nog hinna få innan den 25/8.
  Apropå det datumet så har Ryan fr Västerås fortfarande billig hemresa. Damerna som åker med mig då och hem den 1/9 betalade 1.126:- tor.
  Det går ju anslutningsbussar fr Sthlm till Västerås eller Skavsta om man vill flyga därifrån. Men J och Novion kanske vill ner nu?
  Här var det storbrand i en skog igår och det luktar brandrök i hela stan.
  Kan nog inte vädra speciellt mycket idag.
  Önskar Dig en bra dag och kram/A-K

  • Gomorron A-K!
   Ja röstsedlarna skickas ut bara 3 veckor innan så man vet inte i mitt fall om jag hinner få dom. Så jag beställde för att skicka.
   J med novio ville åka nu så det är för sent för rimligt pris, ännu värre – det var utsålt hem. Inget konstigt Spanien börjar sin semester 1 aug. Kollade alla direktåkande bolag.
   Usch brandrök är hemskt.
   Kram p ♥

  • Hej Ama!
   Jaså, jag har 31 gr nu men det beror nog på att solen just gått
   bakom knuten…För varmt är det iaf.
   Blir nog 32 i dag på em. Pest och pina 🙁
   Kram P ♥

 3. ¡Buenos días!
  Vi brukar rösta på Sv. Konsulatet i Torrevieja. Det känns liksom lite högtidligare att rösta där tycker vi (jag iaf). Annars har vi ju kunnat poströsta vid varje val innan vi åker ner i slutet på aug. Men jag känner mig så svensk och betydelsefull när jag går in på vårt oansenliga lilla konsulat och går upp för trappan och hämtar min röstsedel och kuvert, som sedan lämnas till damen (konsuln?) nere i hennes krypin. Men det spelar ingen roll egentligen på vilket sätt man röstar, huvudsaken är ATT man röstar. Annars må man tiga i församlingen!
  rocio

  • ¡Hola Rocío!
   Jo man kan ju gå dit men jag är lite allergisk mot röstn på lokal 🙂
   Har poströstat så länge det varit möjligt. Men man kan ju ändra sig. Finns en honorärkonsul som heter Enrique där men är väl en tjej som är “assistent”,
   Jo rösta är en rättighet – och skyldighet absolut.
   Kram P ♥

 4. Godkväll kära P.

  Nu är det bara två dagar kvar till jubileum (1000) Grattis! Hur orkar du? Jag har inte ens startat nån blogg. I dag ska jag inte göra nånting. Det gjorde jag inte igår heller, men jag hann inte klart.

  Jag förstår Lex. Min fru (fd.) ska åka till Sverige för att titta på nya barnbarnet i drygt två veckor. Yeeeez! 🙂 Angående bilden; Bakom fotografen finns det massor av torn och master, bl.a. Telefonica. Försöker man ringa därifrån har man ingen täckning!

  A-K; Här utefter Costa del Sol brinner det varje dag. Usch. Men brandrök hos dig? Det är väl inte så att du bor i min hemstad? Stad i Sörmland som börjar på S? S-kilstuna.
  Kramar

  • Hej Göran!
   Jovisst är det Södermanland staden slutar på Tuna och ligger mellan s-näs och V-ås.
   Har gått på Stålforsskolan , men kommer från ett litet samhälle utanför Tuna.
   Kram/A-K

   • Måste få fråga jag också!
    Det är inte så att du jobbat på lokaltidningen i stan och dessutom spelat i ett band?

    • Jag har jobbat på Hagström Musik, Brinks Musik och spelat i Popsiders, Eldorados, Rolles, Rogge Roll Band, samt med samtliga Tunas dragspelare.

  • Hej Göran!
   Jaså du kan se att det blivit så många inlägg? Tänkte att när det blir tusen så kan du ta vid och fortsätta 😀
   Nej jag har inte heller gjort nåt. Orkar inte. 32 gr el nåt. Va f-n nu får det bli oväder 🙁 Kan åka ner. Har ju AC där 😀

   Typiskt män. Men om man skulle stanna länge vet jag en som skulle gnälla 🙂 Nu låtsas han bara 😀
   Grattis igen till bebisen. Morfar är roligare än att vara farfar tror jag 🙂
   Nej man får inte vara för nära masterna 😀 I Torre har det blivit “no covertura” hela tiden och jag ser en hel skog med master på granntaket.

   Kram P ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *