Måndag 18 aug,sol/moln 30 gr ♪☼♪☼♪

Gokväll!

Min dag gick i depressionens tecken 🙁 Hade bara hisseländet i huvudet och inte blev det bättre av att Lex försökte skoja och sa att vi ska nog åka en och en med tanke på MIN vikt. MIN va f-n ??? Gissa om jag blev arg…och har varit hela dagen fast egentligen var det ju onödigt. Jag visste ju att han kan ha rätt 😀 😀 Men i så fall kan man ju undra hur hissj-ln (ursäkta) har forslat oss i så många år och dessutom är den renoverad. Amatörer är hissmontörerna helt klart…Det är ju augusti så dom kanske skickar outbildade? OK, man ska inte förringa depression så jag tar tillbaka lite men jag hade totalt tappat energin…om det fanns nån. Svårt att veta i värmen.
*******************************************************************************************************
Nätterna är svalare…20-23 gr ska det bli…Bra det. Lite mer uthärdligt.
Nedan en marsdag i år. Ser härligt ut 🙂
IMG_1539
Ok det blåste himla mycket i febr och mars…Gud vad man klagade på det då. Fast det är ju faktiskt lite farligt. Mycket som inte sitter fast på husfasader här, tex blomkrukor…
Palmerna ser lite vindpinade ut där den dagen 🙂 Fast dom är sneda. Palmskötaren borde stötta upp när dom drar sig åt nåt håll. Så klart eller hur?
IMG_1541
Efter tjat, lock och pock så fick Lex ut mig vid 19.30 🙂 Knäna gjorde så klart ont att gå
så många trappor och jag tänkte hela tiden på hemgången 😀 Men jag var hungrig och då skyr man inga medel utan vi gick till Torreoro. En tortillabit fick det bli. God 🙂
Fläktade så man nästa frös fast det är ju inbillning 🙂
Den här lgheten med takterrass är till salu. Superfin inuti. Kommer inte ihåg pris. Men ingen bra utsikt då skelettet står mittemot på C/ Calera/Almudena. Men man kan ju titta åt alla andra håll…
IMG_3418

Vi kom fram till Torreoro och sen gick vi vidare neråt C/ Paris och tittade på det nya
lägenhetsprojektet som tar upp flera olika gator. C/ Galeon, C/ Fragata 53 tror dom skriver på säljsajten. Fanns en stor tomt med en igenmurat hus, chalet kan man säga.
Stod Se Vende-skylt länge.
IMG_3421
Här är en länk till en stor lgh i huset: Klicka på bilderna är pilar på dom.
http://www.fotocasa.es/vivienda/torrevieja/terraza-fragata-53-131857618?opi=140&tti=1&pagination=1&RowGrid=1
************************************************************************************************************
Ja så gick vi hem…Tvingade Lex att gå dom 5 trapporna också 🙂 Men han verkade inte det minsta berörd. Varför åker han hiss?
På vägen berättade han att ägarinnan som hyrde ut till “huliganerna” nu har hyrt ut till samma typ av människor men det verkar vara tjejer…Dom har en kamphund som jag väl sa som inte kan gå…alltså en sån som hela huvet är som en nos. Och den går inte åt det hållet dom vill utan bara sliter och drar. Och så har dom barn också…
OK, det är hennes agencia som hyr ut åt vem som helst. Dinero, dinero…Det är det som inte är bra med s k “ägarlägenheter”. Man får hyra ut till vem som helst. Behöver inte fråga föreningen…som i BRF hemma. Det blir dyrt i längden har vi märkt…

¡Buenas noches! P ♥
PS. Ditte har fått en höna på besök 🙂 DS

 

 

15 reaktion på “Måndag 18 aug,sol/moln 30 gr ♪☼♪☼♪

 1. Gomorron P!
  Usch och fy för att vara deppig! :C
  Men jag förstår Dig, inte roligt med sådana kommentarer. Jag har försiktigt försökt fråga min sambo hur mycket han gått upp sen vi slutade röka för 7 månader sen. Jag har gått upp ca 5kg och jag tror nog att han gått upp det dubbla. Jag ser det på skjortorna. Knapparna “skjuter” snart. I vilket fall som helst får jag inget svar, bara lite mutter. 🙂
  Nu ska jag starta upp datorn och skriva ut boarding till oss.
  I hörnet Almudena där skelettet är hade “min” byggare tomten och där skulle han bygga radhus som hette Mallorca. De krakar som tecknade sig för dem, fick ingenting.
  Hoppas humöret ditt är bättre idag!
  Kram/A-K

  • Hej A-K!
   Ja det finns bra dagar och dåliga. Men det är ingen fara på taket.
   Inte kul att gå upp men det är värre att röka. Farligare.
   OK, det skulle bli radhus där. Undrar om dom nånsin bygger färdigt.
   Tack det blir nog bra i dag. Kram P ♥

 2. Buenas dias P!

  Oj oj! 10 halvtrappor, det låter jobbigt! Vi har 7 halvtrappor a’ åtta trappsteg i varje att gå upp till den lägenhet vi ska hyra. Där finns ingen hiss så man kan välja, men i år är knät mycket bättre efter op. så hoppas det ska gå bra!
  Ooh hjälp! Tänk om man blir smal!
  Lyckligtvis slipper vi släpa vattenflaskor, köper nån enstaka con gas ibland!
  Här var det 10 grader inatt, nästan så det känns lite ruggigt på morronsidan! Det känns himla bra att förlänga sommaren med två månader i Spanien.
  Hoppas att hissen funkar nu och att du får en bra dag!

  Kram Anita

  • Hej Anita!
   Ja egentligen är det ju en trappa i entrén också 🙂 Nej det är jobbigt och inga knän mår bra av att gå nerför i synnerhet.
   Jag handlar ju inte utan det gör “butlern” 😀 Men han åker hiss.
   Den fungerar men jag chansar inte.
   Hissen strejkade i dag med 🙂
   Kram P ♥

 3. Hej

  Regn, regn o regn…….men 07.30 torsdag morgon bär det iväg från Skavsta!! Vart?? Jo till Torre. Tröttnade på regnet, Igår morse hade vi +11 och ösregn och jag fick ta på mig strumpor!!

  Kunde inte checka in hemresan, ska ske 7 dagar innan, om man inte vill betala för plats i planet Får väl gå till gallerian och checka in oss på måndag – tisdag.
  Vi kanske ses nere vid Cura:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *