Måndag 15 sept,sol,33 gr ◘♣•♣◘

Gokväll!

Ja nu verkar det som om värmen viker en aning. Ska bli 29-30 gr framöver. Hoppas det är sant! Man måste få lite “svalka” nu. Kommer ihåg att förrförra året vände det efter 15 sept, förra året nej. Ser fortfarande rätt rött ut på väderkartan. Hos oss 🙂
eltiempo_temp_minimap (2)
Tantskrället orkar inte gå ut ännu. Varje moment är oöverstigligt. Men hoppas nu att jag vänjer med dessa hemska tabletter…som en vanlig människa. Ljuset i tunneln kanske kommer och lyser upp tillvaron. Vamos a ver.
Här är det fint i Europaparken i juni, undrar hur det ser ut nu. Brännande sol i 2-3 månader.
Europaparken
Valet: Besviken redan. Trodde V skulle ingå i regeringen. Hade jag vetat att dom inte får det så hade jag röstat på annat sätt. Inte för att det skulle bli nån skillnad men för mig själv. Mierda! OK, man får hacka i sig att man inte kan få det som man vill men nu gillar jag inte Löfvén…om jag nu gjorde det…har ju aldrig hört honom tala.
I Sverige skyller alla på att SD kommit så långt för att allt är invandrarnas fel. I Spanien finns ett nytt uppstickarparti som inte nämner ett ord om invandrarna som är enormt många här. Men så verkar det vara folk som har lite bakom pannbenet som bildade partiet och dom som röstar på dom. Intressant nästa år. I SD har ju många kriminell bakgrund…Kommer ihåg när några moderater inte betalat TV-licens på åratal när nya regeringen skulle ta in folk förra valet.  Iaf en åkte men en blev kvar. Han som nu är fd migrationsminister men har är ju MAN förstås. Snopet att inte F! kom in… 🙁
******************************************************************************************************
IMG_0269
Egentligen skulle man inte skriva om valet, folk blir sura. Kanske man får ovänner helt plötsligt 🙂 Jag som är så timid och snäll nuförtiden. Skröplig och lite klen. Skäll inte på mig 😀 Vet att på kalas förr i tiden när mitt ex mosters man ALLTID började snacka politik…Hur j-a jobbigt var det inte och var det inte det, var det hur många mil han sprungit. Han brukade springa till Södertälje från Bredäng och tillbaka nästan varje kväll. Han levde inte så länge…Kan bli för mycket av det goda…Hur kom jag in på det nu då…Dags att gå och vila mig 🙂 Blev trött att tänka på alla milen….
Fredsduva
Fred på jorden…vi har varit krigiska i lilla hemlandet. Lyssna på han Moore…
http://www.youtube.com/watch?v=L9ftVaOnXec

Gokväll/ P ♥

24 reaktion på “Måndag 15 sept,sol,33 gr ◘♣•♣◘

 1. Hola P…valet ja! Inget är sig likt 🙂 hur ska det bli? Många frågor och inga svar 🙂 Egentligen är jag totalt ointresserad av politik men man kan ju inte låta bli att fundera politiskt…är väl mycket rävspel bakom politikernas utspel! Ja ja…krya på sig nu P! Kramar från oss båda..Mats o Nenna

  • Hej Mats!
   Ja nu är jag ju besviken!! Trodde V skulle få delta.
   Man kan ju bli f-b…Vi får se då hur dom ska utforma
   chefsskapet men nu har jag tappat intresset 🙁
   Kram till er också /P ♥♥

 2. !Buenas tardes!
  Min son, som är här på besök med sin lilla familj, gick just upprört härifrån efter att ha lyssnat på Aktuellt där det tydligt klargjordes att VP inte kommer att få “leka” med Soc. Han är aktiv V-partist och mycket besviken grrr, på allt och alla just nu. Ja se denna politik, vad den kan kan röra upp känslor…
  Han, Moore, verkar inte inte ha mycket till övers för sitt hemland.

  F.ö. orkar vi “gamlingar” inte engagera oss politiskt så mycket längre, vi har nog sjå med att sega vidare och försöka hålla oss vid liv..
  rocio

  • ¡Buenas Rocío!
   Jag förstår honom. Jag kan inte fatta att dom gör så. Fy f-n.
   Nej Moore han är som han är men kul att lyssna för mycket är ju sant också. Det mesta. Klipsk i pallet!
   Nej man orkar ju inte som man gjorde förr, då hade jag stenkoll. Nu tycker jag spanska politiken är mer spännande. Här händer ju allt. Alla är nästan korrumperade från låg till hög 🙂
   Kram P ♥

 3. Ja, nu blir det oreda i leden. Men Sverige har sin frihet, vi har fria val och nu har vi ett valresultat. INte är jag nöjd, men jag har varit med och påverkat. Och egentligen kan man hålla med många utländska tidningar, både i Europa och i övriga världen; de förstår ingenting. Sverige är ju ett bra land att leva i och frihet finns och man får i princip tycka vad man vill, även offentligt.
  Spännande att se hur en regering skall bildas. Men folket ville ha en förändring….
  Tror det är bäst att du vilar dig i form så krafterna återvinner. Den svenska politiken kan du inte påverka mer just nu.
  Kramar till dig och många tankar.

  • Hej Ditte!
   Jo men utländska tidningarna fattar jag inte varför dom har synpunkter på att vi byter regering…Ett bra land visst men folket har ju sagt sitt och det är detaljerna som dom inte är så insatta i som det varit missnöje med.
   Ja jag måste vila vidare, trist men nödvändigt.
   Kram och hälsa Bosse! P ♥♥

 4. Visst, det finns många invandrare i Spanien, men det är ju skillnad på invandrare och invandrare enligt de främlingsfientliga. Inte ser man på samma sätt en nordamerikan eller tysk som en libanes eller en kenyan, eller hur? Oavsett utbildning, ekonomi och orsak till flytten. Trist men sant.
  Jag vill gärna ta med min spanjor och min halvspanska dotter och bo i Sverige ett tag, men efter den här utvecklingen… det känns faktiskt riktigt obehagligt.
  Konstigt förresten att det inte gick bättre för FI. Vi åfr väl se hur det blir i nästa val!
  Jag håller inte med föregående skrivare. Läs nyheter, läs politik, informera dig så glömmer du för en liten stund eländet i kroppen för eländet utanför den!

 5. Jag kan förstå att V är besvikna över Löfvens kallsinne och brist på samarbetsvilja men jag tror att det drabbar honom själv. Så säker position sitter han inte i. Nåja, vi får väl se hur det går. Hoppas att tabletterna ger resultat och att du känner dig piggare snart.

  Kram

  • Hej Znogge!
   Ja jag fattar inte hur han tänker…OK, nu har dom ju inte så himla många röster men folk vill säkert att dom ska med annars hade inte S fått alla röster.
   Tack ja tyvärr så är det ju inte tabletter som man “blir bra” av utan såna som ska undvika att få nya problem. Och ja då får man må illa såna som jag som aldrig tålt piller…Men kanske kroppen vänjer sig? Hoppas jag annars blir livskvalitén dålig.
   Kram P ♥

 6. Gomorron P!
  Du är nog inte ensam om att vara besviken. Nu återstår att se hur Löven ska få till en regering och M står utan ordförande och ekonom!
  Vaya,vaya!
  Snart dags för lite frukost efter ett par muggar kaffe. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på på fm. I em blir jag sittandes på balkongen och vänta på att få nya TV:n levererad någon gång mellan 16 och 20.00 sa dom.
  Kram/A-K

  • Hej A-K!
   Ja alla nästan V:s 7% och många sossar 🙂
   Kul med ny TV!
   Du får väl ringa syrran…jag har ju fortf “kraftproblem”. Och Ali
   har stängt 🙁
   Kram P ♥

 7. Intressant att lyssna till Moore; multi-miljonären
  som klagar över USA! Trots allt som är fel här,
  är USA det land dit de flesta söker sej, som vill
  lämna sitt egen hemland.
  När det gäller sjukvård, tycks Spanien var det bästa landet.
  Har ju läst om Amas (fina) besök på sjukhus plus billig medicin.
  Jag antar, att du också fått fin vård därnere i Torre.
  Hoppas kroppen vänjer sej vid de nya medikamenterna.

  • Hej Ruth!
   Ja jag har inte hört nåt på länge av honom men han var lite kul att lyssna på. Ja alla vill till det förlovade landet…Frihet osv…men
   kanske sjukvårdsreformen har gjort det lite mer humant. Fast jag vet ju inget egentligen , är ute på hal is 🙂 Lever i en bubbla 😀
   Kram P ♥

 8. Gokväll Preciosa! Den gode Jonas var kanske lite för stursk innan valet? Jag skall inte retas mer, men måste ändå få säga att jag är jätteglad att FI inte klarade spärren. Blotta tanken får mej att rysa. 🙂

  • Hej Leffe!
   Ja han framstår väl inte som stursk men dom tog med honom på alla bilder med dom 3 som om dom skulle få vara med.
   Fy f-n vad fult. Det finns så klart anledning men Löfvet kommer att få svårt. Kan han ha 🙁
   Jo jag vet att du inte gillar jämställdhet och lika villkor mellan män och kvinnor. Löner osv…För det är ju det F! handlar om. Inget att göra åt. Men jag är besviken.
   Kram P ♥

   • Han gjorde sig redan innan valet omöjlig i en kommande regering genom att ställa krav för att medverka. Då tycker jag att han kan skylla sig själv.
    Nu är du ute och cyklar riktigt Preciosa. 😀 Jag har aldrig sagt att jag inte gillar jämställdhet, däremot har jag aldrig gillat Gudrun Schyman. 🙂

    • Dom har väl rätt att ställa krav också?
     Och du var glad att F! inte kom in. Men partiets program är det som gäller för mig inte vem ordf är, dom kan ju lätt bytas ut. Jag är ju sosse men har inte gillat alla partiledare där heller…Men ändå glad att dom vann för att jag tror det gynnar oss som är längst ner på samhällstegen.
     Vi får väl se…svårare nu/ Kram P ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *