Lörd 16 maj, sol, 25 gr ☼↕☺↕☼

Hej!

I dag blev det inte så varmt, alldeles lagom – tycker jag. Skönt och lite vind också. Det enda jag varit ute är min promenad till Jesica, la chica preciosa…peluquera.
Som vanligt hann vi ventilera ett och annat. När jag kom hade hon en trevlig kille i klippstolen. Latino är jag säker på. En tjej låg bakåtlutad med färg på ögonfransarna.
Törs jag inte göra…massor av färg runt ögonen…sen när allt var borta såg man inte så mycket av det. 🙂 Ja om man har vita så blir det väl skillnad. Bra att slippa mascara som svider så f-b.
Gatubilder på vägen:
IMG_3394 (640x480)IMG_3395 (640x480)IMG_3396 (640x480)
I närheten säljer dom ut 80 lgheter i ett nytt hus, antagligen byggkonkurs men verkar helt klart huset…Varför ska det då byggas flera 1000 lgheter/hus här utanför? På Fotocasa finns över 2800 bostäder till salu i bara Torrevieja kommun.
2 sovrum men små för 40-45000E Nytt och fräscht en bit ovanför centrum.
http://www.fotocasa.es/vivienda/torrevieja/santa-trinidad-4-133523364?opi=29&tti=1&pagination=2&rowgrid=3&tta=0
**************************************************************************************************************************
Jesica skjutsade hem mig, hon ska ju åt det hållet fast jag tror det blir en liten omväg 😀 Hon är snäll. Hon ska jobba i en klädaffär i Playa Flamenca 2 dagar i veckan med början i juni. På kul liksom…Behöver lite omväxling. Söndag-måndag.
Frisseriet slutar hon absolut inte med…Tur för oss alla!! Varför inte la playa i morgon funderade hon på. Självklart ska du koppla av i morgon sa jag 🙂
***********************************************************************************************
Min kompis Lena kom förbi och hämtade lite nycklar hos mig för städuppdrag. Syrran fick en fin kjorta av sin väninna som var här men alldeles för liten. Passade Lena perfekt. Hon blev jätteglad. Hon hade röda byxor och hon sa att:” jag har glasögon med röda bågar också hemma så det blir perfekt”. Tunn och bra kvalitet köpt i Sverige!
Rutig men blommor på insidan av kragen 🙂 Hon är alltid så fint klädd Lena…Hade en rosa skjorta när hon kom som hon skulle städa i och gröna bågar 🙂
IMG_3393 (640x480)
När vi skulle fota så kom det “flotta” välklädda killar upp från trappan. Dom hade smitit in efter henne. Jag trodde det var mäklare först men när den ene sa att han vill prata om framtiden så förstod vi vad det var. Synd på så snygga fina killar att dom hamnat i sektens klor…ja J*V alltså. Det dräller av dom på gatorna här fast dom går inte på mig längre 😀 Dom är antagligen varnade hahaha…Jag sa inget dumt i dag…lät dom ha en bra dag på jobbet 😀 Å andra sidan kommer det nya hela tiden så alla kan ju inte ha fått mitt signalement 😛

OK, det var lördagen…vi “vann” 6E alltså är det bara att köpa en ny Lotería Nacional på måndag. 6000.000E skulle sitta fint. På en vecka hade jag gjort av med min del 😀

¡Buenas noches! P ♥

14 reaktion på “Lörd 16 maj, sol, 25 gr ☼↕☺↕☼

 1. Ett besök hos Jessica är alltid trevligt och uppiggande. Hon är jätteduktig i sitt jobb och så vänlig och godhjärtad. En klar favorit.
  Dessa J.V. har jag inget till övers för och jag ser nog alldeles för avvisande ut så de besvärar mig inte alls längre. Eller har inte gjort….
  Pratar man om blodtransfusioner eller officersfamlj flyr de direkt.
  Givetvis håller jag tummarna för en storvinst, helt klart.
  Kram!

  • Gomorron Ditte!
   Ja det är roligt att gå till henne!
   Detta folk besvärade alltid mig förr. Å andra sidan går dom ju mest på fm som det verkar och då är jag oftast inte ute numera. Men nu var det ju tidigt. Tror ca kl 10.30 och i huset 🙁
   Ja vinst behövs…har fått tandvärk 🙁
   Kram P ♥

  • Gomorron Carina!
   Ja det är ju tur det! Vart skulle man annars gå …
   Ja Lenas storlek på skjorta var det.
   Tack detsamma…tyvärr fått tandvärk, få se hur trevligt det blir 🙁
   Kram P ♥

 2. Hola! Gulliga Jesica!! 😀 Börjar snart bli dags för ett besök men får vänta ett tag till. Usch och fy för JV – men tragiskt också. 🙁 Hjärntvättade… 🙁

  Vi hade 6 rätt på V75 idag! Spontanspelade ett andelsspel (1/10-del i ett system) när jag lämnade in min lottorad i spelbutiken. Ingen hög utdelning – 113 kr – men det blir väl lite mer än 11 kronor eftersom man brukar få fler rader när det är system. Har aldrig riktigt förstått hur de räknar det där… Man kanske kan hoppas på en femtiolapp! 😀

  Kram//Susan

  • Hej Susan!
   Ja hon är bara för mysig denna chica!
   Och som sagt det “vandrande folket” är inte så roliga 🙁
   Fräckt att smita in och sen ringa på dörrarna 🙁

   Man måste ha nåt spel…annars vinner man ju inte.
   Köpte V75 förr men det gick inte så bra 🙂 Och inte hur man räknade heller 🙂
   Kram P ♥

 3. Gomorron P!
  Håller med om att Jesica är både trevlig och duktig, så det blir säkert fler besök hos henne.
  J*V gillas inte. Tror de har en lokal nära mig. Ser dem promenera på min gata dagligen. Tack o lov kollar de inte upp på balkongen.
  Hade 2 odjur liggandes på rygg när jag kom ner i köket. Nu är de sprejade med bla Leija och ska sopas upp snart och spolas ner.
  Idag blir det ett marknadsbesök på fm.
  Kram/A-K

 4. Gomorron A-K!
  Ja visst, har man en gång gått dit så är det svårt att byta frissa 🙂
  Jo “folket” har lokal där för när jag förr satt på Torreoro på fm så
  var det ett lämmeltåg som gick förbi där. Spanska. Dom “internationella”, bl a skandinaviska har annan lokal uppåt Molino-plazan tror jag.
  Usch för husdjur av det slaget 😀 Men man vänjer sig, nu var det ett bra tag jag såg någon…
  Ha en bra dag! Kram P ♥

 5. Hola P
  Det kan nog vara bra att varva med annat jobb när man är hårfrisörska. Det måste vara påfrestande på kroppen. Jag skulle också behöva gå till frissan, klippa mig. Ser ut som en golvmopp.
  Kram

  • Hej Annika!
   Ja det är bra! Alla frissor jag haft har antingen fått nackproblem,
   handproblem, allergier av olika slag och min sista bästa hemma jag hade fick KOL!!! Utan att ha rökt!! Så sorgligt. Men kemikalierna är väl något bättre numera som Jesica säger.
   Men aldrig bra förstås, nu färgar jag utan ammoniac och känner knappt nånting samt det håller nästa lika länge.
   Ja man behöver röja lite på knoppen 😀
   Kram P ♥

 6. Hej P!
  Skönt att få håret fixat! Och vad gulligt av Jesica att sen köra dig hem 🙂
  Och vad bra att Lena kunde ha den där skjortan som inte passade La Syrra. Bra när kläderna kommer till användning 🙂
  Hoppas din tandvärk försvinner av sig själv!
  Kram

  • Hej Ami!
   Ja huve´t är lite lättare 🙂 Hon är så himla snäll! Hon kallar mig sin manager sa hon till nån 🙂 Karin? Ja genom alla kunder hon fått genom forum och blogg 😀 Det är hon värd.
   Ja skjortan var ännu finare i verkligheten…fina färger som passar
   Lena.
   Ja tandvärken känns inte just nu, hoppas det var nåt tillfälligt.
   Dessutom en tand under en brygga 🙁
   Kram P ♥

 7. Så även “paradiset” har sina sorgebarn….
  Jag menar naturligtvis J V. Skulle de “våga” ringa på min dörr talar jag
  nogsamt om vad jag tycker och ber dem att aldrig mer besvära mig.
  Kram

  • Hej Moi!
   Ja dom lurade in sig här i mitt hus gm att ringa på porttelefon…jag trodde det var en granntant eftersom Lex är “presidente” 🙂
   Jag öppnade och när jag fick se dom sa jag några väl valda ord. Ja jag har en hel del dråpliga sammanträffande men det tar för lång tid att berätta. Dom skandinaviska går ofta på ensamma utlänningar, som ser ledsna ut…lätt att locka in dom.
   Dom känns igen på långt håll denna sekt. Kvinnorna går långsamt, har alltid kjol och det obligatoriska häftena i nån mapp.
   Nylonstrumpor fast det är svinkallt kl 9 på morgonen här på vintern…omålade och yngre har ofta jättelångt hår…
   Männen har kostym och när det är 35 gr varmt kan dom ha kavajen över armen…ofta har dom axelväska 😀
   Kram P ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *