Tisd 10 nov,sol, 22 gr ►☼♫☼◄

Hej!

Lyckades sova som en normal människa i natt…tror jag. Väckt 3.30 av nåt men osäker.
Drömde tyvärr att jag hade översvämning i lägenheten och vadade i vatten…Det kom nerifrån 😀 Var som fontänen vid udden 😀 Antagligen var det för att vi pratade med fontaneron om läcka i badrummet…Nåt rör el kran som måste skruvas till.
Det kom ju uppifrån i denna lya en gång. Forsade ner från taklampan…VV-beredaren uppe hos grannen gick sönder så dom vadade i vatten när dom kom hem. Tur att dom var här…Verkar vara sällan.
*********************************************************************************************************
OK, kl 10 – ett sms! Carina. Torreoro nu! Jag hade tagit det lugnt och Lex verkade också lugn. Ringde upp och han stod och rakade bort skägget 🙂 Han kom men jag var nästan klar 😀
Ja då hablade vi bort nån timme där. Några av mina “protagonistas” var där. Huvudpersonerna alltså. Men inte många. EnEuro-tanten iaf. Lite tidigt.
Jag började hinta om att jag inte hade nån mat hemma och “undrar vad Matboden” har osv…Carina och Horst förstod vinken 😀 Snällt så ställde dom upp och vi åkte dit. Vi kollade matlistan utanför men nej…vi åkte då till Foodline i La Mata-byn.
IMG_4790 (640x478)
Vilka satt här då!!! Mats och Marie-Louise från El Paraiso nära Playa de los Náufragos 😀 Kul överraskning, trodde inte vi skulle få se dom denna gång.
Dom hade cyklat från Torrehemmet sitt på andra sidan stan 🙂
IMG_4789 (640x464)
Lex och Horst beställde menyn som var merluza med äggsås och potatismos. Och jag köttbullar som var för få och fick också för lite mos 🙁 Undrar om dom trodde jag var i barnstadiet. OK, man blir ju det som “äldre” 😀 Eller så ansåg dom att jag inte behövde mer och det är ju sant. Carina tog korv och pommes. Lååångsam service i dag. Latinokillen som är kvar var trevlig som vanligt men var ensam servitör och inne i köket jobbade latinotjejen och ägarinnan. Lite lite folk där också och rätt många gäster.
OK, vi fick maten och sen flyttade vi in för det blåste kallt i skuggan. Vi skulle ha satt oss ute på “terrassen”. Men det var fullt hela tiden. Jag frös också faktiskt 🙂
IMG_4792 (640x478)
Ja så åkte vi då hem, klockan var mycket…Skönt med bil!! Lex han trivs med Horst för han är så bra att få med honom i snacket på tyska 🙂 Dom skrattar mycket!
IMG_4795 (640x480)
Ja tack för att ni fattade galoppen och körde ut tanten från stan ett tag…¡¡Gracias!!
********************************************************************************************************
Åkte förbi nya höghusen, hann få med några…Väldigt vita inga färger alls ens på balkongerna. Men kanske är fint?  I solen.
IMG_4796 (640x447)

Mañana är miercoles…onsdag. Marknad i La Mata.

Chao P ♥

 

10 reaktion på “Tisd 10 nov,sol, 22 gr ►☼♫☼◄

  • Hej Carina!
   Ja det var ju det minsta jag kunde göra 😀
   Jo ví skulle satt oss i solen innan det blev fullt 🙁
   Roligt att se dom! Var länge sen.
   Kram P ♥

 1. Trevligt med en utflykt! Och La Mata är alltid trevligt.
  Men just “Foodline” tycker jag inte “levererat de senaste gångerna vi varit där. Lite trist! Men restaurangutbudet i trakten är stort, så vi har valt annat.
  Jättekul att träffa på M&M!
  Och vilket härligt väder! Vi har varit ute från 9 i morse (frikost) till 23 i kväll. Dock fuktigt i kväll, men ändå +20.
  Stor kram och natti!

  • Hej Ditte!
   Jo jag gillar ju La Mata!
   Nej Foodline är bra och i bland lite smådåligt men om man gillar mos och svenska köttbullar som man ju inte får annars…
   Smakar så iaf 🙂 Utsikten på köpet.
   Alltså ni är ju bara för aktiva! Hur orkar ni?
   Kram P ♥

 2. Gomorron Preciosa! Va mysigt ni verkar ha det. Denna gång har jag lovat Karlsson att vi också ska njuta av ledigheten. Hoppas bara att det fina vädret stannar ett tag till.

 3. Så snällt av Carina o Horst att lyssna på din hint och åka till La Mata.
  Kul att ni träffade på M och M-L också.
  Klarblå himmel här med och + 8 gr. Frost i morse.
  Kram/A-K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *