Sönd 29 jan, skyigt, sol 15 gr ♪♥♪♥♪

Hej!
Det var bara 10 gr kl 10. Ingen sol ser jag från balkongfönstren…Hoppas hoppas. I går var det fantastiskt – om det inte varit så blåsigt. Men på em mojnade det av en hel del.
En liten molntapp här vid paseon. Ja brukar tycka att det är så otroliga färger på havet i februari. (Ja det är ju nästan februari 🙂 ) Blir bästa bilderna då och det är sant…kolla…


Vi, dvs Lex, Syrris och jag satt länge på en bänk i solen. Konstaterade att bänkarna är i bedrövligt skick. Måste skrapas och målas. Men före påsk brukar det ju fejas och fixas som här förrförra påsken, i mars 2015

Lex hade handlat åt mig så jag sa att om du är hungrig så går vi till Smaskens. Dom har entrecote…När vi kom dit så blev vi motade…”closed”…sa en man. OK, ni har spanska tider sa jag…Han visade att det fanns flera matställen nära hahaha…Trodde vi var turister. OK, vi gick till InaExpresso. Hon har också mat men vilken tid som helst . Klockan var över 13.00. Lex tog lax och det var gott och sen ville han ha tårta!
Jag hade ätit innan så jag tog bara kaffe.

Han hade redan ätit upp ett ben på laxkotletten 😀
Ina har målat och gjort lite fint här och där. Den här tavlan satt på övervåningen. Vacker! Tror det är en tysk tjej som målat den sa la camarera.

Blev inte så mycket mer den dagen…och dagarna innan kommer jag inte i håg 😀
Jo vi fikade med Cata i fredags på samma ställe. Vi brukar ju göra det på marknadsdagen men sitta ute var inte så lockande den dagen.
***************************************************************
Relativt lugnt i huset. Flickan hemma i dag, i går och fredag inte. Skönt om hon har det bra, det är det viktigaste.
*************************************************************
Köpte hamburgare på cerdo…alltså griskött. Jättegoda. Var? Ja var det Consum eller Mercadona? Slängde in dom i min lilla miniugn.. Köpte tyvärr också dom här som är choklad och nån vit…är det grädde? För goda och får alltid ont  magen av dom.
Får alltid det av krämer,såser och annat mastigt.

Nä nu måste jag gå ut hörde jag i fånen 🙂
Nedan en bild från Teddy 🙂

Kram P ♥

12 reaktion på “Sönd 29 jan, skyigt, sol 15 gr ♪♥♪♥♪

 1. Så fint med din röda bakgrund! Och visst var dte hyfsat igår. Vi satt ute och åt en sen lunch nere vid paseon om det var riktigt behagligt och blåsfritt.
  Trist att Smaskens inte ville ha er. Gör ju att man inte vill gå dit…Finns ju så mycket annat att välja på.
  Ina är alltid bra.
  Nu hoppas vi på lite sol för vi ska se till grisarna i La Mata och promenera dit.
  Skönt att det är lugnare ovanför dig och hoppas det består.
  Kram och trevlig söndag.

  • Hej Ditte!
   Jag har redan ändrat min “lejaut” 😀 Skrev just ett nytt blogginlägg 😀 Ja Smaskens öppnar inte förrän kl 14 så man får acceptera att man inte har FB och kan se vad som står 🙂
   OK, nu ska GÅ till La Mata!!! Madre Mía.
   Hoppas grisarna blir ordentligt tillagade 😀
   Kram tillbaka! P ♥

 2. Härligt vackra blå bilder! Verkligen njutbart! Bra att Lex fick sig ett “skrovmål” hos Ina och din middag såg också god ut, utom de där två copas. Att du köper sånt som inte är gott! Hahaha! Skönt varje gång som det är lugnt ovanför! Här hemma var det 0 grader, men det blåste så snålt och bitande att jag trodde jag var uppe på fjället under vår lilla promenad. Nu blir det fint väder i Torre, eller hur? Kram!
  .

  • Tack Marga!
   Ja han var sååå hungrig och Ina levererar som det heter 🙂
   Va ? Inte gott…dom där copas är svingoda därför köper jag dom 😀 Tyvärr.
   Ja det blir bra väder nu…stod 19 dag på en sajt men tveksamt.
   ¡Bienvenida! Kram P ♥

 3. Jättefina havshimmelbilder! Hur ska de då inte se ut när det blir februari 😀 Ser ut att bli varmare nästa vecka och inte så gräsligt blåsigt heller. Det gillar vi!
  Tråkigt för pippina som inte har trådlöst 🙁 Men det är ju så, livet är orättvist 😉
  Abrazo!

  • Tack Birgitta!
   Ja hur ska det inte bli då 😀 Japp redan i dag så stod det 19 gr, på en annan 17 alltså i dag…Äntligen kanske man kan sluta frysa…inne. Ute är iaf jag påbylsad (heter visst påpälsad 🙂 ) medan andra har för lite och gnäller 😀
   Ja trådlöst är ju modernt 😀
   ¡Bienvenida! Kram P ♥

 4. “Bara” 10 grader? Visst är det kyligt, men jag är glad nu ifall det åtminstone är tvåsiffrigt på termometern på mornarna/förmiddagarna… 😉 Längtar till den AC-fria tiden, då när den inte behövs varken för att göra värme eller kyla 🙂

  Haha! Älskar den där sista bilden! Och dina havsbilder också, såklart 🙂

  • Hej Ama!
   Ja nu så blir det varmare ser det ut som. Ja jag har ju AC-fri tid nu men då är det muy frío inne.
   Ja pippina är avundsjuka…
   Tack! Kram P ♥

 5. Fantastiska blå nyanser från paseon, så där vill vi ha det! Idag sol och torra cykelbanor i Västerås, vår i luften på promenaden!
  Den sista bilden….trådlös pippi, ha ha oslagbar!
  Kram

  • Hej Fia!
   Ja det är så vackert! I dag började det blåsa ordentligt tyvärr…helt onödigt när det var så soligt. Men det brukar ju göra det på vintern.
   Ja visst är bilden kul. Min systerson skickade den 🙂
   Kram P ♥

 6. Godmorgon P!
  Idag “vänder vi blad”! Nu är det äntligen februari, så härligt!! Dagarna blir ljusare, snödroppar o vintergäck, börjar titta fram! Me like!! :)) Clownkram från ett ( fortfarande ) grått, grått Kristianstad!

  • Gokväll Camilla!
   Ja det är en bra månad februari. Slutade röka den 21:a 1978 😀
   Här är det ju hyfsat varmt.
   Kram P ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *