Onsd 17 maj, sol,27 gr :) :) :)

Tja!

Usch vad dagarna går fort 🙁 visste knappt vilken dag det är i dag och ännu värre vad vi gjorde i förrgår och i går…Som tur har jag ledsagare och assistenter som håller mig uppdaterad i form av Lotta och Anita 😀
Jag börjar med i dag eftersom jeg husker (ja det är 17 maj…) vad jag gjort i dag. Städa,rensa,packa…så ringer Elena (Lena) som hon egentligen heter och stod utanför…fika? Ja fast jag hade bara 1 timme och 20 min på mig. Skulle ju till Jesica 14.30 och färga “hårsvallet”  🙂 Så dyrt hemma som ni vet. Vi fikade på El Neene. Nära och bra. Sen följde hon mig till Jesica så fick hon träffa henne också. Kul.
Kaffet nedan är från InaExpresso förstås, det ser ni ju på konstnärligheten. Var det igår vi fikade där?

OK, hos Jesica kom två tjejer, en svärmor och en svärdotter…Svärmor från Arboga kommer jag ihåg. Trevligt prat och jag gav lite tips om bloggar så dom vet vad som finns i Torre. Dom höll till ovanför Punta Prima fast i kommunen Orihuela…La Cinuelica?
Jag blev så småningom klar, jag brukar kamma och använda varmborste själv där 😀  Selfservice som Jesica sa 😀 Ja jag är unik sa hon…alltså kundmässigt 😀 OK, tål jag väl. Man blev sån…
***************************************************************************************************
Gick förbi där Anita och Lotta bor och jag föreslog Torreoro. Såå längesen! Några “kändisar” var där dock inte Lex. Jag tog en tortilla, klockan var ju hela 17. Och – dom har börjat med bygget som sitter ihop med edificio Almudena!!! Otroligt!! Ska bli 3 sovrums också, det har inte den färdiga huslängan. Har ju kollat lyor där när banken Santander sålde ut dom. Och pool ska det nu bli…osv…Mirakel känns det som. En skamfläck mindre. Söderläge där och utsikt mot “Myrparken” är så klart bästa läget.
Bilder sitter på flera ställen och en kur att gå in i och kolla ritningar. Byggherren verkar vara samma som byggt hus i Orihuela Costa…Amay. Blir väl inte såå billiga lyor kanske.


Ja så kom jag ihåg att i går så åt vi glass 😀 Milde tid…Eller? Har bildbevis…i förrgår.
Inga dåliga exemplar Lotta och jag vräkte i oss. Anita var mer försiktig 😀 På paseon var vi. Mådde lite illa sen 😀 Som straff.

Fint väder:
Sen så hade jag sms:at Pia eftersom jag inte hade tid när hon gjorde det…Ac-och hiss eller var det målaren? OK…Dom kom till El Neene, varit stamställe deras förut.
Jag hann ta ett par bilder på Anita och Lotta! Mira!!!
Lika bra att lägga in flera av dom ordentligt här nu 😀


Ja så kom Pia och Benke. Hoppas jag skrev rätt nu Pia 🙁 Blev så fel sist 😀
Vi satt där länge…och så vara alla hungriga och vi gick till Ali. Bar Barcelona.
Var längesen där för mig. Bor ju inte nära längre…OK, 200 meter 🙂
Vi åt potatismos, karbonade (?) (Hädar jag nu på 17 mai?), kycklingspett och räkmacka. Sen fick jag kaffe med riktig grädde i !! Jo jag brukar gnälla om kaffet där. Starkt. Ali var så snäll!!
Ja det blev en bra stund också och det var så trevligt sa Lotta och Anita när vi gick hem. Pia är rolig och vi fick skratta en hel del!! Inga bilder blev det. Pia vill nog inte ha nån bild på sig har jag för mig. Skyller jag på i alla fall.
****************************************************************************************************
Synd att åka nu egentligen, lagom varmt. Och trivs så bra där jag bor. I dag så stod ett par och en mäklare utanför dörren när jag kom ut från lägenheten. Svenskt par från Luleå!!! Wow!! Roligt. Ja jag sa att jag haft en sejour där uppe en gång 😀
Dom hade lyckats komma in i aticon högst upp. Plåtdörren var väl “öppnad” efter det enorma oljud som var för några dagar sen. Mäklaren träffade jag sist när dom inte kom in där 😀 En kille hade velat titta på den. Susanne heter mäklaren från sin egen firma CostaBlancaHem 0034 665639613 el 0046 708247381 har hon om nån vill ringa henne. Dom ville titta på mitt v-rum som ju är möblerat…Typiskt när man har som stökigast pga av packning hahaha…OK, man får tänka bort sånt.

Ja det var väl allt, allvarliga saker har jag förträngt sista dagarna…glad att bilderna funkar och det är detaljerna som gör det i bland.
Struntar i Trumpeter och Macaroner och andra ledare men flickan utanför Hudiksvall skulle inte få leva för en sjuk individ inte ville det 🙁 Vad har dom för kromosomfel dessa svin? Ren ondska är det. Finns inga ord egentligen 🙁
Min kära och enda dotter fyller år i morgon. Hon blir 46 år. Man får vara oändligt tacksam ♥♥♥

¡ Buenas noches! P ♥

16 reaktion på “Onsd 17 maj, sol,27 gr :) :) :)

 1. Hahahaha kompis… man kan ju försöka “fixa” till sig inför fotografering 😉 Jättekul att träffa er och tjafsa ( förstår ni från baksidan va tjafsa betyder ) Hälsa damerna , ha en riktigt bra hemresa så syns vi till “hösten” eller vem vet, kanske i Fjollträsk under sommaren. Kram på dig !

  • Hej Pia!
   OK det ska jag tänka på nästa gång 🙂 Tjafsa ja vanligt ord på baksidan 😀 Tjööta säger väl ni?
   Ska hälsa dom!! Dom hade roligt!
   Tack och ja kanske vi ses, skulle vara kul om du nu kan åka så långt norröver 😛
   Kram och hälsa B! P ♥

 2. Verkligen skönt att dom kommer igång med bygget där på Almudena igen! Hoppas bara dom ser över det som redan är byggt, ser rätt ankommet ut…
  Nu väntar vi bara på att Mercadonagropen ska bli åtgärdad också. Fast det lär vi nog få vänta på. Men nu när dom visade att marknaden verkligen KUNDE flytta, så kanske det bygget också kan komma igång. Ibland blir man överraskad 😉

  Ha en braig hemresa!
  Kram

  • Hej Ama!
   Borde ju bli bättre om det blir samma comunidad = mer i kassan…
   Men man vet ju inte.
   Mercadonagropen var ju på tapeten förra året…nån hade ställt 18 milj Euro i garanti. Kanske tvist om vad som ska byggas…som det var från början.
   Sen kan dom börja med alla hemska trottoarer…
   Tack. jag hoppas det går bra…Kram P ♥

 3. Såg att bygget här påbörjades innan vi åkte hem och nu verkar det ju finnas hopp. Blir säkert bra när det är klart.

  Mycket att stå i har du och trevligt är ju det.
  Kul att det börjar bli lite ordning i huset där du bor. Liksom inte en dag för tidigt. Men en får vara glad åt det lilla.

  Önskar dig en bra hemresa.
  Solig kram från ett vackert och grönt Stockholm.

  • Hej Ditte!
   Ja jag har ju inte varit där på länge men såg nu att dom fäste metallbågar utvändigt som det väl ska vara nät i som skydd för omgivningen.
   Ja det har varit trevligt här, och bra väder.
   I huset verkar det röra på sig…mer dinero i kassan så dom kan avsluta en del “saker”. Dom gamla 5 ägarna…hur ska dom göra. Sälja? Anita ska ju inte det nu i alla fall.
   Tack jag hoppas den går bra…Kram P ♥

  • Hej Ami!
   Ja man trodde ju inte det skulle bli nåt där. Men man kan bli överraskad här i bland 😀 Är ju bra läge om man undantar trafiken på norrsidan.
   Tack! Jag hoppas den blir bra 🙂 Kram P ♥

 4. Du kommer hem i rättan tid, ska bli lika varmt som i Torre imorn, +27 🌞 !
  Och våga inte klaga på värmen!!!
  Trevlig resa!

  • Hej Fia!
   Jo så varmt vill jag inte ha hemma 😀
   Men såg att det skulle sjunka sen 😛
   Tack!! Kram P ♥

 5. Hola P!
  Jasså, det är dags att fara hitåt nu! Blir lagom för nu kommer värmen också och det är verkligen på tiden! Har inte kunnat ställa ut mina pelargoner för det varit så kallt på natten. De allra flesta har jag drivit upp själv och skulle bli väldigt ledsen om de frös!
  Du är välkommen att komma hit och kolla på dem, en är jättestor och har stått på den inglasade balkongen hela vintern. Du skrev en gång att pelargonier är finast på vintersäsongen därnere, så jag provade med det! Björn är en jäkel på att fixa kaffe!
  Kul att skeletthusen bebyggs för det ser förskräckligt ut där de står.
  Hoppas du får en behaglig hemresa!
  Kram Anita

  • Hej Anita!
   Ja men jag vill ju ha svalt hahaha…men måste ju tänka på er solbrist .-D
   Jo pelargoner gillar ju inte hög värme. Inte sån här i alla fall.
   Ja vi får se, ni bor ju så långt bort 🙂 Gillar ju inte
   kollektivtrafik 🙂 Tack ändå.
   Ja att skelettet byggs klart ät fantastiskt. Bra!!
   Tack , kram P ♥

 6. Hola! Välkommen hem! Du tog spanienvädret med dig! Tack! Har varit helt ljuvligt idag och första varma dagen! Äntligen kan man vara ute utan att frysa!

  Kram!

  • Tack Susan!
   Ja det är fint här hemma ett tag, hoppas det fortsätter, ser väl inte lysande ut 😀
   Kram P ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *