Lörd 30 sept, sol 27 gr ☼♥☼♥☼

Hej!

Det var ett tag sen…segt och minnet är kort. Försöker uppdatera mig men det fastnar inte. Glömmer bilder fast i går tog jag 60!!! Speciell dag – utflykt fick jag följa med på!
Ja jag tvingade med mig 😀 Fast det höll ingen med om… Fina kamrater jag har ♥♥
Mer om den resan sen…
Jag är glad att inte bli bortglömd, vissa hör man aldrig av mer och så är livet, det koms och gås. I bland är man bra att ha – ibland är man ingenting. Det är bara jag som är en perfekt människa hahaha… Livet är ju stressigt läser jag i tidningarna, man ska hinna så mycket. Förbereder sig för saker hela tiden istf att leva. Ja just det , det är bäst att passa på eller hur?
*************************************************************************************************
Här har vi passat på att träffa Agneta för första gången. Hon har följt våra bloggar länge. Hon hade inte vågat kommentera så mycket på bloggarna men det är ju det man vill…Om ingen kommenterar så vill man nästan sluta skriva.. Man vill ha respons om än aldrig så lite 😀 Då känns det som att nån bryr sig och det är fint när man lägger ner jobb på att berätta om saker..
Tack för sällskapet Agneta och hoppas resan gick bra hem! ¡Hasta luego!

Bakom oss där vi fikade på (i centrum) så ligger ett Carrefour Express. En mindre Carrebutik alltså, öppet 9-22 och sönd/helgd 10-15. Visste jag inte att den fanns.
**************************************************************************************************
Vad mer? För dom som aldrig läst min blogg så är här gänget som brukar gå på Jijonenca…glassbaren på C/ San Pascual 198.
Rajje och Jeanette som också har en blogg, hennes gulliga föräldrar Britt-Marie och Göran, Marga och Birgitta…

Tänkte inte visa glassarna men gör det i alla fall…¡Mira mira!!

Ja så glömmer jag inte en otroligt god lunch som Ditte och Bosse ordnat, man kan säga att det blivit tradition…Jag äter ju mest fisk, tål ju inte så mycket (jo glass och Magdalenas 🙁 ) Jag sa en gång att jag gillar köttfärsbiffar och potatismos 🙂 Ja sagt och gjort dom delar på den sysslan, Bosse gör det goda moset och Ditte biffarna samt champinjonsås…Lika gott varje gång och denna gång fick Marga och Birgitta delta i denna goda lunch! Jag var så upptagen så inga bilder togs…har väl i arkivet men var?
Tack Ditte och Bosse än en gång ♥♥
****************************************************************************************************
Ja så var det en utflykt i går! Till Albir och Altea. Jag har varit där nån gång förut men inte Bittis och Marga. Bittis skulle träffa Carola som är representant för Herbalife. Hon har haft deras produkt som frukost i 10 år och mår jättebra av den. Dom har aldrig träffats. Carola med man bor i Alfas del Pi som ligger nära. Hon hade en trevlig holländsk tjej med sig som jag tror heter Anna.
Vi blev bjudna på fika på ett hotell… som heter Kaktus tror jag. Vacker utsikt mot havet. Supertrevligt. Tack för kaffet Carola och den trevliga pratstunden och informationen!

Albir stranden:


Vi fick rådet att åka till Altea och det är ju så fint där. Vi hamnade i en guidegrupp som vi försökte ta oss ur hahaha…fransk. Men vi saktade av lite så dom fick dra i väg så vi fick lite mer utsikt 😀 Tog hur många bilder som helst pga fina färger överallt.
Får begränsa lite 🙂
Snart uppe på plazan 🙂

Äta bör man ju…Calamares, croquetas och lite patatas fritas. Trevligt ställe. Bittis hämtade en glass som Carola tipsat om. Ett ställe lite neråt…Gott!!!

Glassen fanns här nere men hon är ju pigg 🙂 Fin gata!!! Och backig 🙂

OK. ja jag har fler bilder men får bli ett annat inlägg kanske. Vackert är det där men tänk att bo där i dessa kvarter med all turism och guidade turer 😀 …Guiden talade högt i mikrofon 😀
Hemresan gick bra, tänkte ta en sväng till på ett annat spännande ställe men orken tröt 🙂 Marga kör men jag var väl mest trött hahaha…Hon är otrolig! Vi hade så kul och vi skrattade mycket. Det gör man med dom här två syrrorna! Tack för en jätterolig dag och tack för hjälpen att handla på Merca!! Vilken tur jag har att ni finns för mig!! Ja och alla andra!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Tänker alltid när jag kommer hem efter en rolig dag att min Syrris inte fick vara med…Det smärtar mig oerhört. Tårarna strömmar i vanlig ordning. Tar aldrig slut.
Kyrkan i Altea, väldigt speciell med olika byggnadsstilar:

Kram P ♥
PS. Såg folk sätta upp stora spanska flaggor på balkongerna i Torre…manifestation inför Katalonernas folkomröstning om fritt land i morgon…??? Eller vad? Hoppas det inte blir alltför hårda tag i morgon…Vore hemskt! DS.

48 reaktion på “Lörd 30 sept, sol 27 gr ☼♥☼♥☼

 1. Vilken trevlig utflykt ni hade! De är ju så gulliga både Marga och Birgitta så jag förstår att ni hade en mysig dag! Och vilken fin plats ni hamnade på.
  Kram och ha en fin lördag

 2. Hej Ami!
  Ja dom är otroligt fina vänner och humor har dom så man får skratta 😀 Behövs!
  Ja Altea är ju så gulligt, alltså gamla stan. I övrigt så ser den väl ut som andra vanliga spanska kuststäder.
  Tack detsamma! Kram P ♥

 3. Så roligt med denna tur. Kände igen en del av miljöerna från i våras när vi var på bussresa till både Albir, Altea och Jalon Valley. En riktig heldag blev det i goda vänners lag. Förstår att det blev många skratt!
  Härliga bilder fråm fina platser.
  Och att du kommer hitv och äter är ju en tradition som vi haft i flera år. Alltid fint att ses och nu roligt med Marga och Birgitta också.

  Förstår att tankarn apå Ingrid kommer och hon finns ju alltid med. Men ändå inte.
  Stor kram!

  • Hej Ditte!
   Ja det är fint där men speciellt i gamla stan förstås. Så mycket vackra färger på husen och gågatorna…
   Ja gillar starkt vår tradition med den där eminenta lunchen 😀
   Jo ingen kan ju fattas mer än Ingrid för mig. Är svårt, påminns hela tiden…Men det måste ju gå…
   Kram och hälsa Bosse! P ♥

 4. Hej

  Vilka fina bilder. Kul med en utflykt med goda vänner. I ett sånt litet vitt hus skulle jag vilja bo. Har tittat på En plats i solen denna veckan på kanal 4, engelskt program. De har letat hus i Alicanteomrrådet. Många fina byar, bl a Sax. Förstår mig inte på engelsmännen, de klagar hela tiden på att rummen är för små. Min lilla erfarenhet är att spanska bostäder är små!!

  Idag är det 8 veckor kvar till vi åker till Torre, längtar redan.

  Ha en fin lördag!

  • Hej Lotta!
   Ja lätt att få fina bilder i sån miljö!! Jo visst kul att bo men inte på en så frekventerad gata där det går turister i strid ström men det finns ju lugnare liknande gator med små stadshus. I Torre också 😀
   Jag har tittat på ett program om husletning i England och där tyckte jag att rummen var små, speciellt vardagsrummen 🙂 Men dom har ju inte bord framför soffan oftast 😀
   Ja tiden går…snart så…Tack detsamma!
   Kram P ♥

 5. Hola hola!
  Ja, hum, nog ska jag väl kunna knappa ner några rader i kommentörsfältet…!
  Det var en fin utflykt ni gjorde, det är alltid trevligt att uppräcka nya platser i goda vänners lag. Tiden går fort när man har roligt!
  Snart är vi på plats igen i Torrevieja, den här gången kanske vi ses över en kaffe! Vi har ju “gått om” varandra vid flera tillfällen, du åker hem då vi kommer ner och vise versa.
  Carrefour express butiken ska jag leta på! Tror jag vet på ett ungefär var den ligger.
  Ha det gott och hoppas att vi ses!
  Kram
  Ulla

  • Hej Ulla!
   Du märkte att jag försökte dressera bloggläsarna hahaha…Kul.
   Ja utflykten var så trevlig…jag har iofs varit där förut men 10 år sen…
   Var som nytt igen.
   Ja vi har verkligen gått om varann 😀 Får väl se hur det blir denna gång. Vet inte när jag blir tvungen att åka. Försäkringar för gamlingar är ju svindyra efter dom dagar man har i sin hemförsäkring.
   Ja hoppas vi kan ses, vore kul!
   Kram P ♥

 6. Hej.Vad otroligt vackert det verkar vara i Altea,fina kort du tagit.Så roligt att du kan skratta och ha det trevligt.Sen förstår jag att stunderna kommer då du saknar din syster och att hon inte kunde vara med.Det är så det kommer att kännas lång tid framöver.Men smärtan kommer att avta mer och mer.Sorgen blir hanterbar.Men saknaden finns ju alltid kvar.Ha det så bra.Tänker ofta på dig.Kramar.Monika

  • Hej Monika!
   Ja det är ju så fantastiskt fint där i gamla stan. Tack men lätt att få fina bilder med dom färgrika miljöerna.
   Ja roligt var det! Är ju inte så van att komma ut när man inte har bil.
   Det är smärtsamt när man kommer hem och det är tomt…värst morgon och kväll…vi uppdaterade ju oss varje dag…Det är så mycket som man vill berätta…
   Tack kära du!! Kram P ♥

 7. Så trevligt du har med dina fina vänner och utflykten till Altea verkade hur trevlig som helst. Där har jag aldrig varit, men så vackert det är på bilderna.
  Det var så roligt att träffa Dig, Carina och Horst. Nu har jag bytt ut värmen mot 13 grader här i Göteborg. Ser fram emot att komma tillbaka till Torrevieja men det blir inte förrän i mitten av januari. Må så gott!
  Kram

  • Hej Agneta!
   Du ser ut att ha kommit hem bra 🙂 Ja utflykten var ett lyft. Sällan man kommer lite längre bort när man inte har bil.
   Ja du skulle åka dit för det är så fint i gamla stan. Är ju gammal konstnärsmiljö därav alla färger.
   Ja i januari har du kanske 18-20 på dagen här…och sol 😀
   Kram och hasta la vista! P ♥

 8. Vilken fin utflykt 😊, vi har aldrig varit där men det ska bli.
  Ja, vi får verkligen hoppas att det inte blir för våldsamt under morgondagens omröstning.
  Ha en fin afton!
  Kram från oss 💜

  • Hej Titti!
   Ja åk dit absolut…otroligt pittoreskt i gamla stan.
   Omröstningen – om den kan bli av…ja usch inte bra om det
   blir allvarliga incidenter.
   Tack detsamma! Kram till er! P ♥♥

  • Hej Tobbe!
   Tack du snälle 😀 Och tack för beröm! Men lätt att få fina bilder där det är så färggrant!
   Har ju bara en billig och enkel kamera 😛 Kram P ♥

   • Hej igen!
    Spelar ingen roll vilken kamera man har. Det är den som håller i kameran och fyrar av exponeringarna som räknas. Bildkompositionen i dina bilder är mycket bra i de flesta bilder du tar.
    Trevlig söndag!

 9. Gokväll!
  Nu får jag lite samvetskval! Länge sedan jag ringde och även skrev.
  Vilken fin utflykt och vilka vackra bilder. Jag kommer inte så ofta utanför Torre när jag är där i och med att jag inte kör bil i Torre ( inte här hemma heller p g a ny bil som jag inte känner mig bekväm med).
  Så roligt att du har många vänner runt omkring Dig nu, då blir ju vardagen mycket bättre.
  Förstår att Du njöt av köttfärsbiffarna. Jag har också haft den äran att få smaka dem.
  Saknar Torre nu, denna tid brukar ju vara min tid där nere.
  Vet att du är ute på trevligheter ikväll. Hoppas maten smakade.
  Kram/A-K

  • Hej Ann-Kristin!
   Nej ha inte det hahaha…var det för jag skrev som jag skrev? OK, men det är roligt med kommentarer, det tycker nästan alla bloggare och jag får ju bara snälla 😀
   Nej som jag skrivit så kommer man ju ingenstans utan bil ..gillar inte kollektivtrafik, man blir så låst dessutom.
   Jaså du har också fått den lunchen 🙂 Ja då vet du 😀
   Förstår att du helst vill vara här nu, bästa tiden vädermässigt tycker iaf jag 😀
   Jo maten var god men jag kan ju inte äta meny…blir ju mastigt. Tog en lasagne få se hur det går 😀 God var den.
   Kram P ♥

 10. Ja det blev ju en jättetrevlig utflykt igår. Många skojsiga olika upplevelser bjöd dagen på. Jättefina bilder fixade du, du lyckades fånga de fina omgivningarna på ett strålande sätt.
  Gott och trevligt hade vi hos Ditte och Bosse också. Verkligen gott med köttfärsbiffar och pärmos. Allt hemlagat!
  Tack för idag också! Abrazo!

  • Hej Bittis!
   Ja det blev roligt fast det trodde jag det skulle bli 😀
   Tack ja bilderna är faktiskt fina…och fdet är ju färger där i konstnärskvarteren. Glassgatan du gick till är ju lite extra…mosaik här och där.
   Ja nobellunchen hos Ditte och Bosse!! Wow 😀
   Tack detsamma! Kram P ♥

 11. Vilka äventyr du är med på! Och sån god mat och glassar i stora lass!!
  Altea är verkligen vackert och dina bilder ger verkligen mersmak!
  Carrefour express verkar intressant, bör kollas upp, var ligger det?
  Spännande med folkomröstningen i Cataluña. Diskuterade med min bekant spanienkännaren Thomas Gustavsson på bokmässan häromdagen, ingen vet ju vad som händer oavsett resultat.
  Längtar ner, men snart så…. 😃

  • Hej Fia!
   Ja det blev en bra resa, längesen jag var där…2006 tror jag.
   Glassarna på Jijo är bara bäst 🙂 Fast man kanske borde….jaja.
   Ser lite ofta ut men det ser bara så ut 😀
   Carrefour Express finns visst 3 st…en på C/ del Huerto längst ner mot Gregorio Marañon och så den i centrum på C/Canónigo Torres 5 på en av gågatorna. Sen en på C332 vid La Mata…en bensinmack där.
   Ja jag har TV:n på men mest rundabordssnack…Vi får väl se…Hoppas på oskadat folk.
   Ok. snart så…Kram P ♥

 12. Superfina foton, roligt med kort. Jag eller snarare Rajje släpade med kameraväskan hit ner. Hade hoppats på att få fotat lite denna semester, men än är det bara mobilens kamera som blivit använd.
  Tycker om glassfoto, tänker fortsätta att lägga ut dom, ser så smarriga ut.
  Ha det bra och kram på dig.

  • Hej Jeanette!
   Tack ja jag har alltid gillat att ta bilder. Men ännu bättre nu när man slipper album och korten bleknar 😀
   Ja men ni har tid än 🙂 Jo glassarna är ju vackra men folk tror ju att vi äter det hela tiden hahaha…En gång i veckan va? Hm…
   Tack detsamma! P ♥

 13. Hola! Trevligt med utflykt (såg bilder går på Bittis FB) och kul att du kunde hänga med! Vi har också varit i Altea och det är så vackert! Håller dock med dig – skulle inte vilja bo i ett “gamla stan” med trånga gränder, stora turistgrupper med babblande guider och stora delar av året en stillastående värme. Perfekt att ha såna städer som turistmål och sedan kunna åka tillbaka till “luftiga” Torre. 😉

  Har varit ute på restaurang på “knivsöder” ikväll med sonen och novian. En försenad födelsedagspresent från mig och J. L är hemma i Estocolmo över helgen och novian har fått en spa-helg i present av honom. De har “spa:at” under eftermiddagen med bad och behandlingar och efter restaurangbesöket åkte de till sitt hotell. L tyckte att det kändes “fett skumt” att bo på hotell i sin egen hemstad. 😉 Mest ser han fram emot frukostbuffén i morgon bitti! 😀

  Ja, Ingrid saknas av många av oss men såklart fattas hon mest dig. 😘 Ser henne i minnet ofta väntandes: På avd Baleares när vi skulle träffas för att shoppa på Corte valencianas eller Habaneras, utanför sin port när vi skulle mötas upp för att gå vidare någonstans, utanför Ali när vi skulle fika, utanför Alehop när vi skulle gå och käka på kvällen, utanför Jesica, utanför “vattenfallen”, utanför Soraya, utanför vår port när hon skulle komma hem till oss för att käka i Rosaleda, utanför dig när jag skjutsade henne till KS för provtagningar, utanför KS när jag hämtade henne efter sin operation, utanför Medis tunnelbanestation när hon skulle hem till mig och äta lunch på sin 70-årsdag. Hon stod alltid där. Alltid i tid. Alltid glad och positiv. Att hon inte kommer tillbaks är obegripligt. 😢❤️🙏🏻

  Kram! ❤️

  • Hej Susan!
   Jo det är ögongodis i Alteas gamla stad. Sååå fint men bo där mitt i det är nog lite stökigt. Jag sa just också att va varmt det måste vara i gränderna på sommaren.
   Modernt med spa och hotellbesök läser man på bloggar bland dom yngre…Säkert coolt 😀 Knivsöder? Är det Mariatorget? Förr var det väl Hornstull…
   Ja jag kommer aldrig att fatta att Ingrid är borta…fattar inte heller hur jag står ut…Kan inte ens skriva det utan att tårar forsar…Hon trivdes ju så bra här efter många hemska och tråkiga år hemma med cancersjuk man och sen total ensamhet….varför hon och inte jag tänker jag 🙁 Orättvist.
   Kram P ♥

  • Hej Ama!
   Ja det var verkligen roligt! Man är ju så ovan vid “resor” 😀
   TV:n står på men jag har inte fattat så mycket. Många har tydligen svårt att komma åt att rösta…
   Kram P ♥

   • Inte så konstigt att folk inte kommer åt att rösta i ett dubbelt olagligt val… Både från Spaniens och Kataloniens sida.

    Hoppas att det inte blir värre än det redan är!

    • Ja men allt kan bli olagligt i det här landet. Tänk på “munkavlelagen” tex….
     Folket kommer aldrig att ge sig om det inte blir diktatur…Inte kommer det att bli lugnare…det är ju 7.5 milj människor som ska tämjas. Dom som INTE ville gå ur har ju nu bli blivit arga på sättet regeringen håller på med… Tyvärr blir det nog inte lugnt som sagt…
     Kram 😀 P ♥

 14. I Sevilla har det både demonstrerats och hängts ut flaggor, som ställnigstagande inför folkomröstningen. Undrar vad som kommer hända…
  Vilken mysig utflykt, och så många fina vänner du verkar ha!
  Så klart att du är ledsen. Din syster BORDE ha varit med, eller hemma så att du kunde berätta för henne…

  Det här kanske inte har med inlägget att göra (även om jag kom att tänka på det när jag läste?) Emil Jensens Stressa inte, oroa dig inte. Tycker den är så bra! Hoppas jag inte har skickat den tidigare, är ju lite glömsk 🙂
  Ha en fin söndag!
  https://www.youtube.com/watch?v=oS7-DcKHDEA

  • Hej Annika!
   Ja jag såg ju också flaggor här…spritt nya som folk hängde upp.
   Vet inte hur det går, verkar svårt att rösta…haft TV:n på poco då jag fick besök av Veronique en supertrevlig ny granne som åker i morgon tyvärr.
   Härlig utflykt…ja Ingrid borde varit med men det gick inte…
   Så är det och förblir. Obegripligt ledsamt är det.

   Jo jag har lyssnat på den videon förut…ja den är kul och bra…vet inte om det var du som gav mig den men sett den har jag 😀
   Skratta får man 😛
   Kram och tack för den fina GUIDEN OM SEVILLA du har på din blogg!!
   P ♥

   • Tack för fin kommentar, och länken i Spanienforumet!
    Eftersom du inte minns om det var jag som skickade Jensen-länken så säger vi att det inte var det. Men jag skickar en annan i alla fall: https://www.youtube.com/watch?v=zjENp6CKbW8
    Emil Jensen om bästa coh sämsta egenskaper 🙂
    Tycker du gjorde helt rätt i att träffa trevlig granne istället för att se polisvåldet i Katalonen. Förfärligt är vad det är! Och Rajoy försvarar det!

    • Ja jag tyckte du skrev så fantastiskt bra så alla måste få läsa nåt med substans i på forumet 🙂
     Ja nu har jag sett mer av la policia i Katalonien.
     Hemskt!! Mr R och hans gelikar kommer aldrig att vinna slaget om det inte blir diktatur igen. Såg tanten som grät av lycka för att få rösta.
     Min trevliga belgiska granntjej kopm upp med mat som var kvar nyss…åker hem i morgon.
     Vi ska mejla…hon på engelska, jag på spanska fast hon kan ganska mycket spanska…Jag kan skriva på engelska för då hinner jag tänka 😀
     Tack ska lyssna på länken…det där med egenskaper intresserar mig 😀
     Kram!! P ♥♥
     Din blogg igen:
     http://casaannika.blogspot.com.es/

 15. Ännu en härlig utflykt fick vi följa med på, denna gång med många fina bilder. Du har så fina vänner . Uj så mycket godsaker oxså på en och samma vecka.
  Var med grannar och åt i går kväll i en grannby , så trevligt att få sällskap då Lennart jobbar sina veckor i Wien.
  Ha en fin ny vecka
  Kramiz från La Marina

  • Hej Mariana!
   Ja jag ville så gärna med och jag behövde inte tjata 😀
   Glad att jag har kamrater här som är så snälla!
   Ja mycket gott men nu har jag tagit fram min nya matvåg som jag inte hittade 😀 Letade inte så häftigt heller. Måste väga och kolla hur mycket jag kan stoppa i mig och gå ner igen det jag nu gått upp 😀 Kallas jojo 😀
   Ok, din man jobbar i Wien…låter inte fel…utom för dig kanske 😀
   Ensamtid är ju populärt läser man annars…Kram P ♥

 16. Hola P!
  Vilken mysig utflykt! Underbart med fina vänner som “släpar” ut en! Fina bilder men jag undrar över paraplyerna i fönstren… vad är de till för?
  Nu har jag ju en flygbiljett över den 16 okt fr. Arlanda och en hemresa den 29 okt. Känner du någon som behöver?
  Kram Anita

  • Hej Marga!
   Ja den var kort…kommentaren alltså 😀 Men allt mottages tacksamt på denna enkla blogg 😀 Resan däremot var lång och superkul!
   Ses i morgon! God natt!! P ♥

 17. Fin utflykt och Altea ser jättefint ut. Ska till Torre i mitten på november och har hyrt bil för första gången. Då ska jag nog ta en tur till Altea. Längtar redan nu, börjar bli höstigt här hemma.
  Får dåligt samvete för att jag inte kommenterar mer i din blogg, har ju följt dig i åtminstone 5-6 år! bara det är ju ett bra betyg 🙂 kanske är lite försiktig av mig, haha.
  Dom där glassarna, oj oj. Är det någon som orkar sätta i sig en sådan portion? Kanske går om man hoppar över maten den dagen 🙂 🙂
  Kram, Eva

  • Hej Eva!
   Ja ta och åk dit! Gamla stan är fin men du kan ju ta Guadalest också som är fint 🙂
   Ja ha inte dåligt samvete…jag skrev så för att det är roligt med kommentarer när man bloggar. Kvitto på att nån verkligen läst…
   OK, man ser statistik men det är inte lika kul.
   Ingen konst att äta dom där glassarna 😀 Man har ju ätit några timmar innan om man inte är spanjor…Dom äter vid kl 21-22.
   Kram!! P ♥

 18. Hej igen!
  Håller på och uppgraderar mina kontakter i dator och telefon. Har tappat din e-post, jag kommer ihåg de två första bokstäverna men det gör inte datorn!
  Telefon nr har jag ett spanskt slutar på 614?
  Om jag ska höra av mig för en fika kan det vara bra att ha! Du ser ju min mail här förmodar jag, den har jag ändrat nu här under.
  Förhoppningsvis är det lugnt i Barcelona dit vi flyger på söndag för att turista i några dagar. Det har vi sett fram emot! Aja, det blir som det blir.
  Ha det så gott så kanske vi ses!
  Kram
  Ulla

  • Hej Ulla!
   Ja det är ett jobb har jag märkt 🙂 Tycker kontakterna ramlar ur också när man haft dom inlagda…Förstår mig inte på dom här ajfånarna.
   Jag har 630734614, det har jag redan skrivit på bloggen så det är inget hemligt. Utom i den obefintliga spanska “Eniro”…
   Ja lugnt i Barcelona…hm…bäst kolla noga. Dom är nog “sura” där både ja-och nejröstarna…gemensam fiende…regeringen i Madrid.
   Ja hoppas vi ses säger jag också 🙂
   Kram P ♥

 19. Godmorgon P!
  Oj, så många kommentarer som trillat in!! Bra att du håller lite “pli” på oss P, så det blir lite lagom balans av givande o tagande! 🙂 Vilken fin utflykt du gjorde, Altea ser ju så idyllisk o mysig ut! Tack för fina bilder!
  Här i Skåne har vi sol idag, yeeeeh jippie !! 🙂 Temperaturen visar på 12* o träden börjar mer o mer att skifta färg. Visst är hösten en vacker årstid, men jag längtar tills det är dags att packa väskorna o flyga till Spanjen om två månader!! Soliga hälsningar o en stor clownkram till dig! 🙂

  • Hej Camilla!
   Ja man måste dressera lite så man tycker det är kul att skriva, alla vill väl ha feedback 🙂 …Jag skriver ju inte varje dag numera. Svårt “orka” kommentera när det bloggas varje dag och i bland flera ggr om dagen.
   Ja Altea är ju berömd för sin gamla stad och det är ju fint där.
   Höst ja, det kan ju vara fint…förstår att ni längtar ner till södern.
   Tack detsamma! P ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *