Fred 12 juni, sol vind 24 gr đŸ€©

Hej!

Snacka om vind i dag…minst 40 km/tim…men sol och 24-25 gr. Törs inte gĂ„ ut dĂ„ folk har blomkrukor hĂ€ngande utanför balkongerna…och tvĂ€ttstĂ€llningar ocksĂ„. Man mĂ„ste alltsĂ„ titta upp men gör man det sĂ„ snubblar man pĂ„ nĂ„n gatsten, eller nĂ„t hĂ„l eller varför inte en hundskit pĂ„ trottoaren 😀 Vilket Ă€r bĂ€st att dö av, en blomkruka i huvudet eller bryta lĂ„rbenshalsen med komplikationer i dessa virustider 😀

StrĂ€nderna hĂ€r i Torre skulle öppnas 8 juni stod det i tidningar men öppnar inte förrĂ€n pĂ„ onsdag 17 juni har borgmĂ€staren bestĂ€mt. Han den envĂ€ldige som stĂ€ngde hundplayorna och öppnat en ny lĂ„ngt utanför. Mycket irritation över att han verkar ha bestĂ€mt allt sjĂ€lv och liksom gĂ„tt bakom ryggen…stĂ„r det pĂ„ nĂ€tet. Folk rasar över det.
Min granne Kerstins daghund det Àr min favorit. (Dotterns).
PĂ„ mĂ„ndag gĂ„r vi in i Fas 3 och vet inte vad det betyder och orkar inte lĂ€sa heller…
Vet bara att munskydd ska anvĂ€ndas “lĂ€nge”…
21 juni Ă€r det slut pĂ„ karantĂ€nen och det blir fritt att Ă„ka vart man vill…och 1 juli (Ă€ndrat i gĂ„r…nu fĂ„r man komma redan 21 juni) sĂ„ rasar det in turister frĂ„n nĂ€r och fjĂ€rran. Ja hur ska det gĂ„…Sverige Ă€r ju portade lite hĂ€r och var men antagligen fĂ„r man vĂ€l Ă„ka hit. Folk hĂ„ller ju möten pĂ„ löpande band ser man och avstĂ„nd Ă€r bara ett ord…ja jag ser ju det pĂ„ bilder hemma men Ă€ven hĂ€r.
Statyorkestern hĂ€r pĂ„ paseon har bra avstĂ„nd. SvĂ„rsmittade iofs 😀

En prins (Joachim) frĂ„n Belgien Ă„kte ju hit och hade fest och smittad med Corona…Fick böta över 10000E.
Trots förbud mot folksamlingar…Korkskalle! ApropĂ„ kungligheter sĂ„ Ă€r ju spanska kungahuset pĂ„ dekis sĂ„ tillvida att det Ă€r en hel del korruption bland medlemmarna…en sitter i fĂ€ngelse som Ă€r gift med en av prinsessorna…ja hon fick Ă€ven betala tillbaka ett antal miljoner Euro…och hennes namn har tagits bort frĂ„n alla möjliga inrĂ€ttningar som tex sportpaltaset hĂ€r i Torre. VĂ€rst Ă€r f d kungen som med sin Ă€lskarinna sen 10 Ă„r Ă„kte till Botswana och sköt elefanter…

Dom Ă€r vĂ€l fredade men betalar man bra sĂ„ fĂ„r man Ă€ran att skjuta…Han bröt höften dĂ€r och dĂ„ uppdagades detta. Han var inbjuden av nĂ„n shejk frĂ„n Saudiska kungahuset och sen Ă€r han misstĂ€nkt för att tagit emot mutor pĂ„ upp till 100.000.000E, 100 milj euro!!…ja man baxnar, vilken summa va? NĂ„t med att Saudi skulle fĂ„ bygga höghastighetstĂ„g eller var det tvĂ€rtom. Älskarinnan har berĂ€ttat pĂ„ band om detta. Hon Ă€r frĂ„n Danmark…Han har bett om ursĂ€kt…för elefanterna, mutorna el vĂ€nsterprasslet det Ă€r frĂ„gan. Sydkustens Mats Björkman har en Vlogg om detta 🙂
Nu Ă€r jag förstĂ„s inte rojalist men tycker faktiskt synd om sonen som nyss blev kung dĂ„ gubben kĂ€nde att han mĂ„ste abdikera. Sonen Felipe har avsagt sig arv…Och drottningen Sofia…hur kul har hon haft det? Gubben har ju haft Ă„tskilligt med prassel.
5000 st (!) stĂ„r det i en bok som nĂ„n skrev…kommer inte i hĂ„g vem.

Ja hĂ€r dĂ„…paella pĂ„ Torreoro en dag och fika pĂ„ El Tapeo en annan…det Ă€r vad jag förmĂ„r. Utanför Torreoro höll det pĂ„ att bli en hemsk olycka. En bil tvĂ€rbromsade för en orm!! Bilen bakom hade mm tillgodo och en mc höll pĂ„ att flyga över dom…men som ett under lyckades han fĂ„ stopp…Hu sĂ„ lĂ€skigt det sĂ„g ut…nĂ„gra var “lite” arga.
Nu tror dom ju att C/ Calera Àr en autostrada sÄ det gÄr ofta fort dÀr och vidare ner pÄ C/ Paris.
Fick en bild av min kĂ€re kompis Torbjörn som var i Sumpan i ett Ă€rende. Huset bredvid dĂ€r jag bor ser ut sĂ„ hĂ€r. Dom bilar och hamrar hela dagarna. Tagit bort balkongerna och badrummen lĂ„ter vĂ€l ocksĂ„ illa…kanske det vĂ€rsta Ă€r gjort.
Glömmer inte sommaren nĂ€r dom byggde det röda/grĂ„ som syns. SprĂ€ngde bort en bergsknalle och sen adjö med min utsikt…men vilket liv det var…dag och helg!
s
Jaja…Ă„ker vĂ€l snart…eller? Har iaf bestĂ€llt tid hos allas vĂ„r fina frissa Jesica hĂ€r.
Och sĂ„ har jag ju tandvĂ„rdstid i veckan. Ska kolla om jag kan fĂ„ lĂ€kartid hemma och passtid hos la policia i Solna…alltsĂ„ mĂ„ste jag vĂ€l Ă„ka 😀

Eller hur?
Hasta luego! Kram P ❀❀

24 reaktion pĂ„ “Fred 12 juni, sol vind 24 gr đŸ€©

 1. Bra att du stannar inne. SvĂ„rt att vĂ€lja sĂ€tt att dö pĂ„! De har det inte lĂ€tt de kungliga! 😉 Synd att han inte sköt sig sjĂ€lv i st f elefanter. De Ă€r ju sĂ„ underbara djur, helt fantastiska. Jag blir sĂ„ f-d pĂ„ alla som skjuter djur eller behandlar dem illa. TĂ€nk bara pĂ„ Kerstins pudel, hur skulle man kunna vara elak mot en sĂ„n liten goding? Fattar det inte. SĂ„ bedrövligt att hundstrĂ€nderna Ă€r flyttade! Hoppas opinionen kan Ă€ndra pĂ„ detta. Han som envĂ€ldigt bestĂ€mt Ă€r dĂ„ ingen djurvĂ€n. Fy!
  Tur det inte blev nÄgon olycka, för den hade blivit otÀck. För fort och för kort avstÄnd. Ja, usch vad du hade kunnat bli vittne till!
  Du knĂ„pade ihop ett bra inlĂ€gg fast du inte trodde det! Alltid kul att lĂ€sa dina bloggar. Du Ă€r rolig, vet du det? 😂 ÅterstĂ„r att se hur det blir med policia i svensk landet. MĂ„ste bara lĂ€gga till, hur tror norska regeringen att norrmĂ€nnen ska ta sig till Gotland utan att Ă„ka genom Sverige? Eller Ă€r det bara flyg som gĂ€ller? Det blir mer o mer tokigt med detta corona och hĂ€r dör folk i mĂ€ngd varje dag. 🙁 đŸ€” Hur ska det bli nu nĂ€r folk fĂ„r Ă„ka fritt? NĂ€, nu Ă€r det bĂ€st jag somnar ifrĂ„n dystra tankar som infinner sig ang corona. Men jag Ă„ker ingen vart utan stannar hemma. Kram! 🙋

  • Hej Marga!
   Ja nĂ€r det stormar hĂ€r Ă€r det farligt pĂ„ flera sĂ€tt 😀
   Nej dom kungliga har det inte lĂ€tt. Mycket vill ha mer…
   VĂ„daskott ska man vĂ€l inte önska….men…LĂ€ste att man fĂ„r betala 25000 dollar för att skjuta ett lejon dĂ€r. Kanske lĂ€nge sen för det var billigt.
   Konstigt med detta beslut om hundstrĂ€nderna…jag Ă€r inte med i Politik i Torreviejagruppen. Kanske stĂ„tt nĂ„t dĂ€r. Det skulle ju röstas om var dom skulle ligga frĂ„n början.
   Passtid fanns hur mĂ„nga som helst…ingen behöver pass i Ă„r 😀
   Ja Gotland, stackars ön…rĂ€cker vĂ€l med alla sommargotlĂ€nningar…tĂ€nker pĂ„ sjukvĂ„rden.
   KĂ€nns inte bra med alla avlidna i Sverige…ja hĂ€r nere ska man ju knappt titta pĂ„ siffrorna heller.
   BĂ€st att stanna hemma! Var ska jag stanna det Ă€r frĂ„gan…
   löser sig snart… antar jag 😀
   Rolig? Jag? Hm… 🙂
   Kram !! P ♄♄

 2. Hej P
  Du kommer nog inte bestÀmma dig för om du ska Äka hem eller inte förrÀn du absolut mÄste. NÀr det gÀller Gotland sÄ fÄr kanske norrmÀnnen Äka igenom Sverige, men inte turista. Det gÄr vÀl inget flyg till Gotland frÄn Norge.
  Kram

  • Hej Annika!
   Jo du har rĂ€tt men jag mĂ„ste/borde 😀
   Nej norskarna fĂ„r vĂ€l Ă„ka genom Sverige det fĂ„r ju alla andra 😀
   Kramis hĂ€lsa John! P ♄♄

 3. Fy fasen för att bo granne med ett bygge, sÀrskilt i den kalibern. Helt klart nackdelen med att ha byggnader nÀra, det blir alltid ett sÄdant liv. Mannen min tror att om man flyttar ut en bit sÄ blir det myyyyycket lugnare men jag Àr tveksam, det finns alltid nÄgon med verkstad, nÄgon som lagar sitt hus eller fixar bilen, en hund som skÀller, Äsnor som skriar. Och sÄ har man lÄngt till allt. SvÄrt med vÄgskÄlar.

  Ja 17 vad det har blÄst! Parasollet ryckte loss sig sÄ jag fick en massa merarbete. Nu stÄr de fastbundet och förankrat igen. NedfÀllt. Blir sÄ stark sol in i köket dÄ men vad ska man göra? Hade jag Àgt huset hade jag satt ett litet tak precis utanför köksdörren.

  Ha en fin helg!

  • Hej Emma!
   Ja det Ă€r jobbigt att bo i stan men Ă€ven pĂ„ landet kan man ju fĂ„ oljud hahaha…speciellt Ă„snor och tuppar hade vi ute i ingenstans i Grekland en gĂ„ng…en annan ett bygge nĂ€ra och en granne passade pĂ„ att Ă„ngvĂ€lta sin uppfart pĂ„ helgen…Vi fick tillbaka pengar frĂ„n Ving för hela vistelsen…ingen hade sagt nĂ„t om bygge och byta lgh gick inte, fullt. Fuenteventura. Minnen ploppar upp. VĂ€rst Ă€r Ă€ndĂ„ skĂ€llande hundar dag och natt som vi hade hĂ€r. Vanligaste elĂ€ndet i Spanien.
   Ja blÄsten har varit hemsk och ska bli i dag pÄ em ocksÄ.
   Parasoll har jag inte haft sen det blÄste ner pÄ gatan frÄn 5 tr.
   NĂ„n kunde ha gĂ„tt hĂ€dan 🙁 Solen kan ju vara jobbig dĂ€r man inte vill ha den… 😛
   Kram!! P ♄♄

 4. Jahaja. Onsdag 17:e öppnar dom alltsĂ„. En badvakt jag pratade med i torsdags sa att det skulle öppna pĂ„ mĂ„ndag, men som jag skrev i bloggen “det Ă„terstĂ„r ju att se”. Det gĂ€ller nog det nya datumet ocksĂ„…
  Det Ă€r ingen idĂ© att “plugga” reglerna för dom olika faserna för det Ă€ndras mest hela tiden. Jag Ă€r dock glad att vi Ă€r betydligt friare nu.

  Jag skulle inte Ă„ka till Sverige utan Ă€r mycket nöjd med att vara hĂ€r. Men sen förnyade jag mitt pass i Madrid ifjol (tack och lov!). Tror mig ha lĂ€st att man fĂ„r dispens för utgĂ„ngna pass nu? Men jag la det inte pĂ„ minnet eftersom det inte Ă€r aktuellt för oss, Ă€r tillrĂ€ckligt mĂ„nga regler att hĂ„lla reda pĂ„ i dessa dar…

  Idag verkar det blÄsa rÀtt rejÀl ocksÄ, ska tydligen lugna ned sig nÄgot imorgon.

  Ha det bra!

  • Hej Ama!
   Ja det stod pĂ„ Proyecto Mastral att pĂ„ onsdag den 17:e…bad.
   Dom har logistikproblem i den hĂ€r kommunen…
   Nej inga av dom regler i Fas 3 gynnar mig nÄt i alla fall.
   Inga folksamlingar tex och annat som Ă€r tillĂ„tet 🙂 GĂ„ ut har jag glömt redan nĂ€r det var nu nĂ€r man fĂ„r gĂ„ och fika/Ă€ta.:)
   Jo pass kan nog vara förlĂ€ngt pĂ„ men jag har ju haft chans att Ă„ka hem för lĂ€nge sen och stannar jag dĂ„ blir det ju Ă€nnu lĂ€ngre sen för vem Ă„ker hem i oktober, bĂ€sta mĂ„naden 😀
   Nej jag har en del att ta tag i…mĂ„ste kolla lite vĂ€rden efter orörligheten ocksĂ„.
   Jo det ska blĂ„sa i dag med…efter 12 …helt onödigt.
   Kram P ♄♄

 5. Oj, vilka vindstyrkor. HĂ„ll i hatten eller helst stanna inne.
  Det Àr inte mÄnga kungahus som undkommer skandaler. MÄnga av dem tror att de kan göra vad som helst för att de Àr förmer Àn andra. Bra att de sÀtts Ät. VÄr kung har ju ocksÄ varit pÄ Àventyr tidigare, vet inte hur det Àr nu. I UK Àr ju prins Andrew ocksÄ illa ute, sÀtt Ät honom ocksÄ. Nej, nu mÄste jag sluta! Det blir inte mÄnga kvar.
  Korruption Àr ju inget ovanligt i Spanien, fast jag tycker det blivit en förÀndring de senaste Ären.
  Trevlig helg!

  • Hej Lena!
   Ja det blĂ„ser hemskt men nu kl 14.30 Ă€r det inte riktigt lika hĂ„rd vind…fast den kanske ökar…
   Nej kungahusen Ă€r som gjorda för skandaler…dom Ă€rver ju sitt “Ă€mbete” och behöver ju inte ha sĂ„ mycket innanför pannbenet. DĂ„ blir det som det blir. Jo knugen hemma hade vĂ€l kul iaf nĂ€r han var yngre. Och Andrew…fy f-n!! Prins Charles gifte ju sig med sin eviga Ă€lskarinna till slut. Jaja hoppas pĂ„ nya tider.
   Korruptionen har ju minskat efter alla skandaler i Spanien verkar det som, hindrar ju inte att det dyker upp lite dĂ„ och dĂ„ men mer koll pĂ„ dom nu tror jag. Syltburkarna Ă€r svĂ„rare att öppna liksom…
   Tack det samma! Kram P ♄♄

 6. Hola! Paellan pĂ„ Torreoro Ă€r supergod! Ja, man blir alldeles förvirrad av alla regler och faser och vad det Ă€r som gĂ€ller och var. Har slutat lĂ€sa…. Vi har ju biljetter ner i juli/augusti men tveksamt om vi Ă„ker. Skulle det bli en ökad smittspridning nĂ€r vi Ă€r dĂ€r och en ”lock down” igen med svĂ„righeter att ta sig hem skulle det bli katastrof för Jörgens firma. Han Ă€r ju liksom hela företaget.

  HĂ€r hemma snörvlar jag pĂ„ med grĂ€spollen och nu ocksĂ„ kemikalielukt i nyinköpt soffa – du har ju lĂ€st pĂ„ FB om mina mina tvĂ€tt- och vĂ€dringsbestyr. Jörgen Ă€r ute och cyklar med grabbgĂ€nget!

  En en fin söndag och hÀlsa Ignacio!

  Kramar frĂ„n oss! ❀

  • Hej Susan!
   Ja den Ă€r god fast denna gĂ„ng tror jag inte kockan Maria gjort den, lite annorlunda. Godare med Marias 😀
   I dag fanns ingen 🙁
   Ja dom öppnar ju grÀnsen helt plötsligt redan 21 juni!!
   KĂ€nns desperat…Ja svĂ„rt att rĂ„da. Kanske er pool inte Ă€r öppen heller. Är ju sĂ„ dyrt med desinficering fleras ggr om dan och vakter…MĂ„nga urb öppnar inte dom. Och munskydd överallt mĂ„ste det ju bli nĂ€r det Ă€r sĂ„ mycket folk…
   Ja jag lĂ€ste om soffan…jag hade blivit galen…vet hur det kan bli…
   har varit med om sĂ„n lukt men kommer inte i hĂ„g hur det blev…
   slĂ€ngde vĂ€l ut det/den…
   Tack detsamma! Kram och hĂ€lsa lilla cykelgubben 🙂 P ♄♄

 7. Hej P!
  Tack för lite uppdatering! Ja, en del hÀnder hos er men regler öfr saker och ting verkar inte direkt vara sÄ tydliga. Illa att flytta hundstrÀnderna. Tror man kommer lÄta hundar bada hÀr ÀndÄ.
  Ja, vilket surr med bÄde kungligheter och politiker som inte kan bete sig. Riktigt illa. Och att skjuta vilda djur för nöjes skull. vari ligger nöjet.
  Vi har haft vÀldigt fina dagar hÀr hemma med skön sommarvÀrme och vi har tillbringat mycket tid ute. Tycker överlag att man Àr bra pÄ det hÀr med avstÄnd bÄde pÄ serveringar och i övrigt.
  Vad gÀller norrmÀnnen och Gotland sÄ sÀtts det nu in flyg. Ingen transit genom Sverige fÄr ske sÀger norska politiker. Men Gotland liksom andra platser behöver ju turisterna.
  Ha det sÄ bra du kan.
  Och vÀlkommen hem nÀr och om andan faller pÄ.
  Kram

  • Hej Ditte!
   Ja det Ă€r lite rörigt hit och dit och nu öppnas helt plötsligt grĂ€nsen redan pĂ„ söndag istf 1 juli…Desperat pĂ„ nĂ„t sĂ€tt…
   Ja löjligt att lĂ€gga ner dom 2 strĂ€nderna men det var vĂ€l inflytelserika som bor dĂ€r antagligen. Skyltar förstördes osv…
   Kungligheter blir ju det av födseln sĂ„ det kan ju vara en vink om att alla inte kan bete sig 😀
   Ja ni har ju haft fint vĂ€der! JasĂ„ flyg till Gotland. TĂ€nker pĂ„ sjukvĂ„rden dĂ€r…men finns vĂ€l flyg tillbaka…
   Tack detsamma! Tack! Ja det blir vĂ€l resa hem – tror jag…oroligt.
   PĂ„ nĂ„t sĂ€tt har man varit skyddad hĂ€r eftersom jag inte varit ute nĂ€mnvĂ€rt och inte trĂ€ffat nĂ„gon. KĂ€nns som ut pĂ„ “okĂ€nt vatten” 😀
   Kram P ♄♄

 8. Buenas tardes 😃 Söndag, 26 grader och strĂ€nderna hĂ€r pĂ„ nordöstra Ă€r packade! Fullt med husbilar pĂ„ parkeringen och imorgon öppnar fler restauranger hĂ€romkring.
  LÀser tre olika nyhetssidor om Mallorca och alla rapporterar olika. Man ska öppna för tyskarna efter den 22/6 men redan i kvÀll kommer en SAS-plan frÄn Stockholm.
  Det första sedan den 14/3. Men jag förstÄr inte vilka passagerare de har ombord. Kanske de med spanskt pass? Vi gÄr fortfarande ut med Donna (schÀfern) och tack vare det skÀller hon inte lÀngre pÄ nÀtterna. Vissa hundar Àr ensamma, understimulerade och kopplade med kedja pÄ tomten. SÄ sorgligt.
  Kenneth lĂ€ser allt man behöver göra för att bli Residence. Vi fĂ„r se och kĂ€nna efter nĂ€r vi kommer till Sverige om vi ska ta steget fullt ut. Ha det bra 🌾 Kram Ann o Kenneth

  • ÂĄBuenas noches Ann!
   Ja samma grader hĂ€r men strĂ€nderna Ă€r tomma.- Öppnas pĂ„ onsdag. Dom Ă€r lite senfĂ€rdiga i den hĂ€r kommunen.
   Tyskarna ska ju fĂ„ komma i morgon vĂ€l…nĂ„t pilotprojekt 😀 5 dagar el nĂ„t. Ja kanske Ă€r residenta som vill hem…eller tvĂ€rtom.
   Stackars Donna nĂ€r ni Ă„ker hem!! Ofta Ă€r dom ju understimulerade. Ser ju pĂ„ terrassen mittemot…har nog varit nere pĂ„ gatan för nĂ„gra Ă„r sen…kan knappt gĂ„ nu. En Sibirian Husky i vĂ€rmen…var mĂ„nga innan men lĂ€ngst har dom haft 2.
   Men han orkar inte skĂ€lla nu lĂ€ngre…nĂ„t lĂ€te bara.
   Ja resident., nej det har jag aldrig velat bli. KrĂ„ngligt med dubbelbeskattningen och sĂ„ har man ju ingen hemtjĂ€nst el nĂ„got Ă€ldreboende som Ă€r tryggt nĂ€r man blir gammal. Men Sverige finns ju kvar 😀
   Har man bra stĂ€llt och kĂ€rnfrisk och ha en bra privat sjukförsĂ€kring som inte har sĂ„ mĂ„nga krav och villkor sĂ„ Ă€r man ju tryggare…lĂ„ter negativ men lĂ€st pĂ„ och har ju erfarenhet frĂ„n hĂ€r i min absoluta nĂ€rhet under mĂ„nga Ă„r 😀
   Ett tips Ă€r att om man flyttar ut sĂ„ stĂ„ i bostadskön hemma. Om man vill hem igen och slippa köpa…har flera som missat detta…Ă„ren gĂ„r…
   Kram P ♄♄

 9. God kvÀll P!
  HÀr har vi rena SpanienvÀrmen idag. 30 gr i luften och 25 gr i poolen, sÄ jag har
  t o m badat.
  Kan inte uttala mig om jakt, dÄ min sambo varit i Namibia och jagat. Dock inte till de enorma summor som du skriver om. SÄ förfÀrligt för nuvarande kungen i Spanien med en sÄdan far, och stackars Sofia.
  LÀste precis att fr o m den 21/6 Àr det fritt fram för resor inom EU.
  Det Àr bara att hoppas att det inte kommer en ytterligare vÄg av Corona.
  Jag hoppas och vill sÄ gÀrna kunna Äka ner i höst.
  Ha det gott och tack för samtalet.
  Kram till er bÄda/A-K

  • Hej Ann-Kristin!
   Ja jag har sett att du lĂ„g dĂ€r i poolen och lögade dig 😀 HĂ€rligt att ni har sĂ„ varmt! Ja hĂ€r ocksĂ„ men inget ovanligt.
   JasĂ„ han har jagat dĂ€r…jo det Ă€r vĂ€l big business i dom lĂ€nderna. Är det lagligt sĂ„ Ă€r det.
   Ja kungen hĂ€r har det inte lĂ€tt…kĂ€nns nog bedrövligt!
   Jo 21.6 fĂ„r alla komma hit…hoppas det gĂ„r bra. Ny vĂ„g vore hemskt! Men hoppas gör vi att det ska gĂ„ bra att du kan Ă„ka!!
   Tack detsamma och tack sjÀlv! Bra att du ringde eftersom jag förlorat vissa mobilnr efter kapningen av mejlen hur det nu gick till!
   Kram P ♄♄

 10. Aha, dĂ„ kanske du dyker upp i mina krokar nĂ€r som helst. Eller sĂ„ dröjer det. Är det kanske svĂ„rt att fĂ„ flygbiljetter ocksĂ„, eller?
  Det mÄste vara jobbigt att bo bredvid dÀr det byggs och slamras. Borde vÀl fÄ helgerna fria frÄn oljud, kan jag tycka.
  Det hÀnder en hel hos dig pÄ din gata.
  Men, sÄ jobbigt men en sÄdan stark blÄst. Klart att man mÄste titta ner för att kolla var man sÀtter fötterna och dÄ Àr det svÄrt att hÄlla utkik efter ramlande prylar.
  Lycka till med dina besök och hoppas att allt gÄr bra för dig.
  Vi har soligt och varmt, mellan 20-24 plusgrader pÄ dagarna, ŽsÄ jag gÄr inte ut sÄ ofta mitt pÄ dagen, bara pÄ morgonen.
  Ha det bra och sköt om dig.
  Varm kram!

  • Hej Wiolettan!
   Ja jag kommer vĂ€l att Ă„ka 😀 Oroar mig för resan nu nĂ€r man varit instĂ€ngd lĂ€nge och inte trĂ€ffat folk. Fikat pĂ„ avstĂ„nd osv.
   Nej det finns biljetter men dyra.
   Tror vÀl att dom inte bygger pÄ helgerna, glömt frÄga Kerstin.
   Börjar kl 7 pĂ„ morgonen iaf…
   Ja det har verkligen blÄst hÀr men mindre i dag sÄ nu kanske det Àr över!
   Jo jag sÄg ju att du gÄtt ut pÄ morgonen! Vackra bilder! Nej för varmt mitt pÄ dagen nu!
   Tack detsamma! Kram P ♄♄

 11. Det blir lÀtt sÄ. Ju mer sÀllan vi trÀffar folk ju jobbigare kÀnns det med kontakter igen.
  Men jag tror att det kommer att gÄ jÀttebra. Var bara rÀdd om dig och försök hÄlla avstÄnd. Kanske inte sÄ lÀtt inne i ett flygplan, förstÄs.
  I gÄr regnade det hÀr och Àven i dag, men till kvÀllen och helgen ska det bli uppehÄll, vad jag kan förstÄ. DÄ blir det balkongsittning.
  Sköt om dig.
  Varm kram.

  • Hej Wiolettan!
   Jo man har blivit lite harig 😀 Ja jag kommer att försöka hĂ„lla avstĂ„nd och munskydd Ă€r vi ju tvungna att ha hela resan.
   Skönt mer regn, vill ha…hĂ€r Ă€r det för mycket mygg ocksĂ„…
   6 bett i gĂ„r 🙁
   Tack detsamma! Kram P ♄♄

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *