Onsd 12 sept,soldis 32 gr🌺🌺

Hej !

Eftersom jag har urusel internetuppkoppling så skriver jag på mobilen. Kom inte ens in på bloggen på datorn . Borde ju ha nån operatör men betala installation osv känns inte så kul och vissa blir man ju bunden till i 1-2 år. Resan gick ju bra fast nattflyg är ju jobbiga men hade bra assistans av mi sobrino con su esposa. Bra för demensen slår till då och då och jag glömde boardingkortet i maskinen. Var så inriktad på den f-b taggen som man aldrig vet vad som ska rivas av och klistras osv…Marita sprang tillbaka och gjorde en ny. Självförtroendet får sin törn när man märker att det måste bli nåt tokigt

Nu har jag övat spanska för jag träffade min käre vän Ignacio i går. Kerstin har jag träffat varje dag och det är så trevligt! Hon kan också spanska! Tack för att du tar dig tid chica!

La Panatteria  har fått två besök och Ignacio och jag var på Los Amigos hörnan Moriones/La Paz. Inga goda hamburgare…eller också gillar jag inte det numera Stooor bild OK stor man både på både in-och utsida  Bilderna kommer visst upp och ner eller fel håll i datorn. Kul…lyckats redigera nu. tror jag.


Inte så många carros vid matutdelningen i går…lite regn var det också.
Får inte in bilder från dagens utsikt från min galleri… får sluta alltså…få se om det går att redigera till läsbarhet. Gick bra i dag…

Hade inte tänkt skriva om valet men …jag är ju sosse men önskar ändå att alliansen tar över så slipper man läsa hatkommentarer om statsministern. OK det kommer väl att heta att han ensam kört Sverige i botten Det är ju tydligen personfixerat och inte partifixerat..I Sverige är allt möjligt, man kan bli vad man vill och hån om barnhem och svetsare tyder ju på att alla har möjlighet –  trodde jag…

Jag har fått möjlighet att åka utomlands trots extremt fattig barndom. Man såg med stora ögon på grannar som åkte till Benidorm och köpte lgh på 60-talet. Trodde aldrig att vi skulle få den möjligheten någonsin. En handikappad styvfar och hemmamor med 5 barn…Mor hade längtat enormt efter att se lite av världen men vår far dog vid 53 och ensam med tvillingar på 5 mån. Det var på 40-talet det. Men jag skulle aldrig tala nedsättande om politiker, det är hårt arbete vilket parti dom än tillhör. Bara att jag inte sympatiserar med vissa värderingar…en helt annan sak.

Nå nu slutar jag…hade nya bilder men…

Kram P 💖💖

28 reaktion på “Onsd 12 sept,soldis 32 gr🌺🌺

 1. Tycker också det är hemskt med alla personangrepp på politiker bara för att de har en annan åsikt. Snart orkar väl ingen ställa upp längre.
  Jättefint foto på Kerstin!
  Kram

  • Hej Cata!
   Ja det är liksom så lätt att kasta ur sig fula saker när argumenten tryter…Ja egentligen fattar man inte hur dom orkar…
   Nu har jag bytt till nytt foto på Kerstin och rättat till Ignacios…gick bra i dag. Hoppas jag…
   Kram P 💖💖

 2. Hej P! 🌸🍀
  Jag tycker att miljön på flygplatser ofta är stressig och lite ovänlig,det är trängsel och få leenden. Det är lätt hänt att glömma eller missa något. Bra jobbat att du åkte iväg, och nu verkar du ha vilat lite och hämtat ny kraft! Jag blir så glad när jag läser ditt inlägg! 😄Det känns som om du har det trevligt, promenader och fika stunder med vänner ☕️☕️Så roligt att se bild på din kära gamla vän Ignacio, så fint han tittar på dig! Ville bara skicka dig en liten hälsning, ser fram emot fler inlägg! Clownkram! 🤗

  • Hej Camilla!
   Ja inte är det värst trevligt där men man har ju inget val om man inte ska köpa till nån lounge som rika gör 😀
   Jo det har varit bra men nu är jag förkyld och det är mindre bra 🙁
   Går väl över men vill inte smitta ner nån förstås.
   Har rättat till bilden på Ignacio och en ny på Kerstin. Datorn krånglade i går. Internetdelar med mobilen…
   Tack och kram P 💖💖

 3. Godmorgon

  Härligt att du åkte ner till värmen 🙂 Här börjar det bli kyligt på morgonen så igår var det strumpor på!!

  Gillar inte de där maskinerna på flygplatsen, blir alltid nervös för att göra fel! Vi åker ju för det mesta med Ryan så jag checkar in på datorn och skriver ut boardingkorten på jobbet.

  Ska inte orda om “politikerlekstugan” …………puh

  Ha det så gott i värmen. Vi får snart bestämma vart vi ska åka i november 🙂

  Kram Lotta

  • Hej Lotta!
   Ja jag förstår att det är höst hemma nu. Inte när jag åkte i söndags 🙂 Här är det för varmt…redan 26 gr…32 hade jag på min balkong i går och den är i norrläge…
   Ja det är krångligt med incheckning…om man inte gör som du.
   Ni ska väl åka hit?
   Kram P 💖💖

 4. Välkommen hit igen! 🙂
  Du kom lagom till att temperaturen har lugnat ned sig något – snygg tajming där 🙂

  Hoppas du får ordning på internetet – att blogga på mobilen är verkligen ingen barnlek. Den gör lite som den vill och det är ju hur pillrigt som helst!
  Kram

  • Hej Ama!
   Tack kära du! Lite för varmt tycker jag…32 i går i mitt norrläge 🙂
   Förkyld då jag satt bredvid en sån på planet 🙁 Vill ha svalka 😀
   Jag lyckades få Ignacio på rätt köl i datorn och nytagen bild på Kerstin…Hoppas dom håller sig kvar när jag uppdaterat 😀
   Kram P 💖💖

  • Hej Maffi 😀
   Ja du blev väldigt bra på fotot, även Ignacio som glömt sina glasögon hemma 😋
   Tack för fikastunderna y si claro que vamos mañana si es posible 👍👍
   Un abrazo muy fuerte! P 💖💖

 5. Fint att det ordnade sig med nya boardingkort. Men kvällsflygningar är jättejobbiga tycker jag. Men ibland kan en inte välja. Du fick ju till ett bra inlägg trots trasslet. Och med fina bilder.
  Vad gäller politiker så tycker jag helt klart man ska undvika personangrepp. Varifrån man kommer ska inte spela någon som helst roll vare sig som politiker eller annat yrkesliv. Här har jag min pappa som stor förebild som verkligen gjorde en rejäl klassresa Men han var samma person hela livet ändå.
  Trevligt att du träffade Ignacio men hamburgare får vara öf rmin del och jag inet gör dem själv.
  kram!

  • Hej Ditte!
   Ja det är jobbigt att åka sent men det var 1500 kr billigare än andra “sällskapsresor” (vill ju inte åka ensam numera) och fint sällskap fick jag 💕
   Tack jag vet inte vad det var för fel på bloggverktyget i går…blir inte klok på detta men i morse kunde jag rätta till det hela.
   Nu har jag samma fenomen ang mobilen som i maj här nere…ingen hör mig när jag svarar 😂
   Spanska mobilen har inte dom problemen men är ju en gammelsort 😀
   Ja ang politiker så brukar ju det ses som en nackdel om man inte prövat på arbetslivet innan… då kallas man broiler…
   Ja Ignacio var sig lik och roligt att ses.
   Kram P 💖💖

 6. Gokväll!
  Kul att du har fullt upp med att fika med vänner. Mindre roligt att blogga på mobilen förstår jag. När det gäller politik så håller jag mig utanför. Dock tittade jag på resultatet i söndagskväll, där alla utropade sig som vinnare. Orka liksom!
  Jag skriver också ut mitt boarding hemma eller hos någon bekanta i Torre när jag ska hem. Har även boardingen i appen, men har inte testat hur det funkar papperslöst😊.
  Oj, så varmt ni har. Jag fryser hela tiden här hemma men det beror nog mest på viktminskningen.
  Ha det gott och kram/A-K

  • Hej Ann-Kristin!
   Ja jag har ju sån tur att Kerstin är här och att Ignacio hörde av sig och verkar må bra. Han hade varit hos Jesica och klippt sig 😀
   Ja politiken…bara man röstar så är det bra, om man inte röstar får man inte gnälla 😀 Vi får se hur dom ska reda ut röran 😀
   Vet inte hur man gör annars med boardingkortet, inga problem i vanliga fall med maskinen men denna gång glömde jag det 😀
   Alldeles för varmt här…31 gr i dag men kan ju inte gå ut då näsan rinner och är allmänt risig. TRIIIIST!!
   Du får äta upp dig chica!! Ja lätt att säga…jag borde äta ner mig 😀 Du får kolla sköldkörtelhormonerna, Kanske inte medicinen omvandlar som den ska…då fryser man.
   Kram P ♥♥

   • Tror nog mest på cellgifterna jag äter just nu och därav viktminskningen. Över 30 år sedan jag tog bort en halv sköldkörtel och Levaxinet klarar jag.
    Något som skulle öka vikten igen är väl att sluta röka😂😂😂

    • OK, ibland kan man inte veta. Jämför dina prover på Gruppen Sköldkörtel/ Provsvar på FB.
     Ja sluta röka är inte en dag för tidigt!!! Fast svårt.
     Kram P 💖💖

 7. Hej P,
  Så roligt att du är på plats och har börjat acklimatisera dig! Härligt att träffa dina vänner igen! Ignacio är sig lik, el guapo!
  Här fortsätter valtjafset, men jag har inte tappat hoppet ännu😃.
  Varm kram, sköt om dig!

  • Hej Fia!
   Ja tack det hade varit ännu roligare utan en förkylning som verkligen däckat tanten 😥 OK går väl över…få se om jag orkar ut mañana.
   Ja vi får se hur valet slutar…😮
   Kram tillbaka! P 💖💖

 8. Aha, du har åkt igen nu. Förstår att du trivs i Spanien och nu då inte värmen är så tryckande är det ju fint. Fast, 32 graders värme är ju lite för mycket i min smak, men många trivs, bra för dom.
  Fina bilder.
  Valet, ja det blev ju si så där. Så splittrat att det blir svårt att bilda regering.
  Kram och sköt om dig.

  • Hej Wiolettan!
   Välkommen hem igen! Ja jag åkte ner och tyvärr lite för varmt men nu ska graderna gå ner står det. Tyvärr förkyld men får också gå över!
   Ja man fattar inte det där med att bilda regering…det får bli som det blir. Vi har gjort vårt och nu ska regler följas. Tydligen snårigt värre 😀
   Tack detsamma ! Kram P 💖💖

 9. Va härligt det blev en tripp till Torre, vi hänger snart på vi med… ska bli riktigt härligt. Försökt att få in lite spanska, har bla tittat på lite spanska serier… men det är trögt.
  Förstår inte hur politikerna orkar hänga i som dom gör, flänger och far land o rike och hela tiden media som hänger i hasorna. Förhoppningsvis läser dom inte på sociala medier.
  Ha det bra så syns vi☀️

  • Hej Jeanette!
   Ja fast det blrjat med förkylning ☹️ Sängläge men går väl över! I dag ösregnar det. Skön luft!! Men kan iaf inte gå ut!
   Jo jag vet att ni åker pronto. Klart vi ska ses hoppas jag.
   Stod om Mellerud i Expressen i dag!!!!
   Kram !! P 💖😄

 10. Hola! Skönt med lite miljöombyte! Läste i kommentarerna att du har blivit förkyld. Det kommer typ nästan alltid som ett brev på posten – fast det uttrycket ganska har ändrat betydelse nu? 😉 Novian var förkyld för 2 veckor sedan och förra helgen var hon i Tyskland och hälsade på sin syster – förkyld igen…

  Såg att du skrev till Ditte att du inte hörs när du svarar. Jag har då och då samma problem med min iPhone. Brukar funka igen om jag stänger av den och startar om.

  Jörgen kom precis hem efter att ha sprungit Södermalm runt. 😱 Första dagen på jättelänge som vi inte har några planer alls. Känns nästan lite konstigt! 😉

  Ignacio ser pigg ut! Hälsa honom så gott från oss!
  Kram ❤️

  • Hej Susan!
   Ja förkyld och det är trist när det började så bra. Men stolsgranne snörvlade hela vägen ner ☹️Resor alstrar sjukdomar…
   Är bättre och ska gå och handla i dag tror jag. Vatten är viktigt. Och potatis 😀 Kerstin bistår tanten. Guld värt!
   Hopplöst med Iphonen här nere. Men just nu funkar den sen i går. Har provat stänga. Min J sa att om man växlar med lurar så kan det bli så…men tror det är operatörerna här nere som fallerar. Stod att många hade problem i sommar på FB.
   Jörgen kan springa! Knä bra eller var det nåt annat. Det är bra att inte ha nåt planera!!
   Ja Ignacio var sig själv igen,.. dock sover han väl mycket säger han. Medicinen…
   Glad att han var bra och gullig som vanligt.
   Han har varit i Valladolid några dagar i juni.
   Träffat 3-4 av syskonen. Roligt! Ska hälsa honom tack! Han blir alltid glad om nån hälsar!!
   Kram och hälsa J , kram P 💖💖

 11. Hej!
  Kul att se bilder på Ignacio och Kerstin! Ignacio och Kerstin var med när vi åt tapas på Mamas & Tapas på Kungsholmen i aug 2007 (…ser jag när jag kollade på bilderna från då). Hälsa dem så mycket från mig!
  Snygg bild på blogghuvudet och palmbilden vid strandpromenaden!
  Hoppas att din förkylning har lättat något så att du är smittfri att kunna träffa dina bekanta på stan.
  Här i Bagis har det regnat och varit solsken om vartannat idag.16,5 gr just nu.
  Må så gott!

  • Hej Tobbe!
   Ja jag kommer ihåg när vi var där! En rolig tid! Var väl första ggn Ignacio var i Sverige tror jag. Vi träffades ju januari 2007 🙂
   Jag ska hälsa dom!!
   Tack, ja jag kör med gamla bildfavoriter, måste ta några nya 😀
   Förkylningen är väl på tillbakagång hoppas jag. Var nog av lättare slag, peppar peppar!
   Här är det fortfarande 30 gr och det får gärna gå ner! Skulle regna i dag men nix. I natt kanske…
   Kram och hoppas det är “hyfsat”!! Hälsa A-L! P ♥♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *